Comunicate de Afaceri

Ce avantaje iti ofera vizita la un service de biciclete?

Pentru a te bucura de o experienta cat mai buna la inceperea noului sezon, este recomandat sa asiguri bicicletei tale un serviciu de mentenanta, inainte de intrarea in sezonul rece. Astfel, de la un service de biciclete vei putea afla daca ai nevoie de reparatii sau chiar de schimbarea pieselor cu totul. Iata care sunt avantajele pe care ti le poate oferi o vizita la un service de biciclete:

Spalarea si curatarea bicicletei in amanunt

Pentru inceput, un service pentru biciclete va curata in amanunt mijlocul tau preferat de transport. Acest pas este deosebit de important deoarece asigura o viata mai lunga pieselor si componentelor bicicletei tale. De regula, specialistii vor curata cadrul, pedalele, franele, saua, cuvetele, lantul si transmisia. Astfel, se va asigura vizibilitatea necesara pentru a depista orice gen de defectiune ascunsa.

Verificarea sistemului de frane

Franele fac parte dintr-un sistem absolut esential pentru deplasarea pe bicicleta, deoarece cu ajutorul lor poti controla viteza obtinuta in urma pedalarii sau viteza de pe pantele abrupte. Franele au aparut pentru prima oara in istoria bicicletei in 1817, pentru a asigura un control adecvat si o plimbare lipsita de riscuri. Specialistii de la un service de biciclete profesional stiu exact ce trebuie verificat, astfel incat tu sa te poti bucura fara probleme de traseul tau preferat.

Verificarea rotilor si a cauciucurilor

Starea unei roti poate afecta intreaga performanta a bicicletei. O roata defecta nu doar creste riscul de accidentare, ci poate in acelasi timp contribui la uzarea mai rapida a cauciucurilor sau a altor componente. Pentru a evita acest lucru, fa apel la un service de biciclete care iti va calibra cu usurinta rotile. In ceea ce priveste cauciucurile, va trebui sa te asiguri ca acestea asigura o frictiune buna la nivelul solului, fiind printre cele mai importante componente ale bicicletei tale. In plus, acestea iti protejeaza rotile si iti permit si deplasarea pe mai multe tipuri de suprafete, precum terenurile accidentate in cazul cauciucurilor late, cu relief, sau, din contra, te ajuta sa te deplasezi mai rapid, in cazul celor inguste. De asemenea, cauciucurile amortizeaza impactul cu solul, reducand socurile si oferind o experienta mai placuta a plimbarilor. Odata cu venirea sezonului rece, frigul poate afecta cauciucurile, motiv pentru care este indicat sa apelezi la un service de biciclete, care poate identifica eventualele probleme si iti ofera rapid solutii, in functie de caz.

Verificarea intregului ansamblu de sisteme

O bicicleta poate fi asemanata cu un organism complet, in care defectarea unei rotite poate atrage dupa sine consecinte neprevazute, iar de cele mai multe ori, neplacute. O echipa de mecanici profesionisti de la un service biciclete poate identifica rapid orice problema ascunsa, oferindu-ti solutii reale, de multe ori chiar pe loc.

Nu uita de Velogaraj!

Pentru cei care nu au foarte mult spatiu in apartament sau nu au unde sa isi depoziteze in siguranta bicicleta pe perioada iernii, exista multe servicii de gazduire a mijlocului tau preferat de transport. Astfel, la Velogaraj, ai parte atat de servicii de depozitare pentru 4 luni, avand in acelasi timp asigurata o revizie, standard sau premium. Pentru a incepe sezonul cald in forta, apeleaza la un service de biciclete profesionist, astfel incat tu sa te bucuri de pedalat si in anii urmatori!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Veloteca - Magazin de biciclete

Cauta

Categorii populare