Comunicate de Afaceri

Ce beneficii iti ofera un magazin autorizat de petarde si alte materiale pirotehnice?

Daca esti un impatimit al petardelor, artificiilor si rachetelor, perioada care urmeaza este una dintre cele mai frumoase din an pentru tine. In timp ce soferii se plang de traficul ingreunat din cauza zapezii, iar persoanele mai in varsta sufera de pe urma temperaturilor scazute, tu te simti mai plin de energie decat oricand si pleci in oras in cautarea celor mai spectaculoase materiale pirotehnice. Anul acesta, vrei sa iti impresionezi prietenii cu ceva cu totul deosebit, prin urmare trebuie sa fii mai selectiv si sa nu te multumesti cu orice produs.

Daca ai mai cumparat petarde, cu siguranta ai avut probleme in a gasi un furnizor de incredere si un magazin care sa iti ofere o varietate de produse pe gustul tau. Asta pentru ca, de obicei, in Romania gasesti articole pirotehnice numai la vanzatori ambulanti, care le comercializeaza pe tarabele din piete sau din portbagajul unor masini parcate in spatele blocurilor. Tocmai din acest motiv, Ekopiro, magazin online autorizat de materiale pirotehnice, a considerat oportun sa intre pe piata din Romania, dupa succesul inregistrat in tari precum Ungaria, Cehia si Slovacia.

Ce trebuie sa iti ofere un magazin profesionist de petarde si alte materiale pirotehnice?

1. Produse autorizate si sigure. Daca alegi sa cumperi materiale pirotehnice din locuri neautorizate, poti avea surpriza extrem de neplacuta ca acestea sa nu se detoneze sau, si mai grav, sa se detoneze accidental. In schimb, daca achizitionezi petarde si alte produse de acest tip de la un magazin profesionist, poti avea garantia ca acestea vor functiona ireprosabil, asemeni filmuletelor de prezentare de pe site.

2. O varietate mare de produse. Spre deosebire de comerciantii din piete, la Ekopiro gasesti o varietate foarte mare de petarde, dupa cum urmeaza:

- petarde F2, o categorie care include produse la preturi foarte atractive, care produc sunete de diferite intensitati (pana la 120 de decibeli). Aici intra celebrele Dum Bum, renumite in intreaga lumea pentru pocniturile lor extrem de intense;

- petarde F3, cele mai renumite astfel de produse, datorita efectelor puternice pe care le produc. Pe langa pocnituri, acestea mai pot avea si alte efecte, precum: lumini colorate, flash-uri, suieraturi etc;

- siruri de petarde, cu pana la 1.000 de pocnituri. In aceasta categorie intra "Coada dragonului", un produs colosal, cu o lungime de 5 metri si efecte nemaiintalnite de lumini si pocnitori.

3. Masuri de siguranta si instructiuni de utilizare. Toate produsele comercializate de un magazin autorizat de petarde, artificii si alte materiale pirotehnice provin de la branduri renumite la nivel international si au ambalajele originale. Acestea sunt insotite de instructiuni de utilizare si masuri de siguranta.

Astfel, chiar daca ai mai folosit de zeci de ori materiale pirotehnice, nu uita ca fiecare este diferit si citeste instructiunile de utilizare inainte de a le detona. Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont este daca acestea pot fi detonate si in interior sau doar in exterior, dar si sa te asiguri ca nu pui in pericol integritatea fizica a nimanui si nu le detonezi in apropierea unor substante inflamabile sau a vegetatiei uscate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ekopiro

Comentarii

Cauta

Categorii populare