Comunicate de Afaceri

Cele mai bune lustre LED se gasesc doar la Led Concept!

Aceste asa-numite lustre LED fac parte din categoria corpurilor de iluminat ce utilizeaza tehnologia led. In general acestea se structureaza in principal din circuitul propriu-zis si o placa semitransparenta cu rol de diffuser.
Cuvantul “LED” din denumirea acestui produs este de fapt o prescurtarea de la termenul englezesc ce s-ar traduce ca si dioda emitatoare de lumina. Mai precis, fenomenul de iluminare se produce prin polarizarea directa a locului unde cele doua tipuri de materiale ale circuitului se intalnesc. Acest loc se mai numeste si jonctiune. Avantajele pe care la ofera niste lustre LED comercializate de magazinul online de iluminat Led Concept sunt foarte multe.

lustre led

Cum ajuta niste lustre LED starea de bine?

Unul dintre beneficiile pe care niste lustre LED le aduc este reprezentat de faptul ca au lumina mult mai confortabila pentru ochi. Conform unui studio realizat recent, 74% dintre utilizatori au spus ca sunt de parere ca lumina le influenteaza sanatatea ochilor, iar o tremie dintre acestia au sustinut faptul ca este necesar sa existe un confort vizual, fiind unul din criteriile de selectie a unor lustre LED.
Sanatatea ochilor este un criteriu foarte important pentru parintii care au in special copii mici care nu sunt la fel de bine dezvoltati.
Daca acestea se Numara si printre problemele tale, stai fara grija, tehnologia invoativa pe baza de LED ofera o lumina de calitate, confortabile si care nu are efecte neforita asupra vederii. Acestea nu palpaie si emit o lumina destul de eficienta si placuta ochiului. De asemenea, multe lustre LED permit reglarea intensitatii luminoase, astfel se asigura un confort vizual sporit fapt ce va determina un impact pozitiv asupra atmosferei din camera, deci o stare de spirit mai vioaie!

Principalele dezavantaje al unui astfel de corp de iluminat

Desi exista o serie de avatanje, precum cel mentionat anterior, trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca exista si putine dezavantaje legate de lustre LED, desi nu la fel de multe comparativ cu avantajele, exista:

  • Pretul: in general, produsele care prezinta iluminat cu astfel de tehnologie, au un pret initial mai mare decat cele alternative. Tendinta in ultimii ani a fost de a reduce pretul acestor produse si astfel gasim astfel de lustre LED, mai ieftine;
  • Unghiul de lumina: Anumite surse de iluminat cu LED au un unghi mai mic decat solutiile clasice. Acest fapt se datoreaza faptului ca se emite o lumina directionala.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare