Comunicate de Afaceri

CofetariaArmonia.ro realizeaza candy bar-uri de nunta inedite

CofetariaArmonia.ro este o cofetarie online care, pe langa realizarea candy bar-urilor de nunta, de botez sau pentru alte evenimente (iata aici delicioasele variante de candy bar: https://www.cofetariaarmonia.ro/candy-bar/), le pune la dispozitie clientilor fideli si celor care vin prima data aici produse ce imbina si gusturi frantuzesti, precum: torturi, prajituri, produse de patiserie si panificatie, dar si servicii de catering.

In principal, un candy bar pentru evenimente trebuie sa indeplineasca doua cerinte:

· Sa aiba un design perfect – atat miniprajiturile, cat si masa in sine, trebuie sa fie perfecte pentru ca, doar in acest mod, candy bar-ul va fi apreciat si va uimi. Cofetaria Armonia stie ca toate detaliile sunt importante, de aceea ii ofera atentie deosebita candy bar-ului comandat

· Sa aiba miniprajituri delicioase – gustul acestor miniprajituri prezente pe aceasta masa trebuie sa rasfete papilele gustative. Echipa CofetariaArmonia.ro este compusa din cofetari cu o experienta vasta si cu studii in acest domeniu, iar preparatele lor nu pot fi decat deosebite

Doar combinand cele doua cerinte, candy bar-ul va arata perfect si va un personaj principal care va anima evenimentul.

Care sunt miniprajiturile ce compun candy bar-ul pentru evenimente realizat de CofetariaArmonia.ro?

Atunci cand va doriti un candy bar la nunta, la botez, sau la orice alt tip de eveniment, trebuie sa stiti cu exactitate ce anume sa cautati si sa le transmiteti acest lucru si celor din echipa CofetariaArmonia.ro.

In realizarea candy bar-ului perfect, Cofetaria Armonia va ofera urmatoarele tipuri de miniprajituri:

· Prajituri cu ciocolata: mini choco crunch si criolait chocolat framboise. Ciocolata este una dintre specialitatiile Cofetariei Armonia, facand-o chiar in laboratoriu propriu

· Prajituri cu fructe: mini tarte cu fructe si macarons cu fructe

· Prajituri cu vanilie: mini carresse a la Vanille

Gasiti toate informatiile despre aceste prajituri in cadrul site-ului oficial CofetariaArmonia.ro

O poveste intr-un singur candy bar de evenimente

Un candy bar poate relata o adevara poveste, depinde de ceea ce va doriti. Oricare ar fi ideea dumneavoastra despre candy barul pentru evenimentul grandios Cofetaria Armonia va reusi sa va indeplineasca visul.

Pentru mai multe detalii despre candy bar-urile de nunta, candy bar-urile de botez sau orice alt eveniment, cat si despre echipa de cofetari accesati site-ul oficial CofetariaArmonia.ro.

Daca doriti sa vizitati aceasta cofetarie adresa este: Str. Campia Libertatii, nr. 46, bl.52, parter, sector 3, Bucuresti, programul fiind de luni pana sambata, incepand cu ora 9 pana la ora 21, si duminica, de la ora 10, pana la ora 15.

De asemenea, reprezentantii CofetariaArmonia.ro va pun la dispozitie numerele de telefon: 021.324.40.20 si 0722.616.180, la care ii puteti contacta, ori de cate ori aveti vreo intrebare sau nelamurire cu privire la produsele sau serviciile oferite de acestia.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare