Comunicate de Afaceri

Costuri curatenie generala la domiciliu

Am nevoie de curatenie generala la domiciliu ?

Apartamentul a fost proaspat renovat, cu siguranta ai nevoie de curatenie generala la domiciliu. Constructorul a lasat in urma lui foarte mult praf, geamurile sunt pline de mizerie, tocurile sunt pline de vopsea lavabila. Gresia si faianta din baie si bucatarie sunt pline de chit. Stiu ce produse de curatenie sa folosesc?

Ce motive avem pentru a apela la o firma de curatenie?

Timpul rezervat pentru curatenie generala.

Este mult mai avantajos si mai accesibil sa apelati la o firma de curatenie profesionala, decat sa pierdeti timp pretios facand personal asta. Timpul rezervat curateniei il puteti petrece cu familia sau cu prietenii, ori pentru distractie sau pur si simplu pentru odihna.
De regula, firma de curatenie solicita prezenta clientului doar la deschiderea casei si la finalul serviciului de curatenie efectuat pentru ati preda lucrarea personal.
De ce este important ca lucrarea sa fie luata in primire?
Clientul poate sa verifice atunci daca toate serviciile au fost executate conform celor discutate inainte de curatenie. Exista cazuri cand unele pete chiar nu vor sa dispara, atunci reprezentantul firmei de curatenie trebuie sa demonstreze acest lucru.

Costuri curatenie generala la domiciliu

Facem un calcul simplu si constatam ca preturile pentru produsele de curatenie sunt destul de ridicate. Daca ne mai gandim si la faptul ca unele produse de curatenie, daca nu sunt folosite conform, riscam sa stricam mobilierul, sa matuim geamurile sau pur si simplu vedem ca nu au efectul dorit.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Real Cleaning

Comentarii

Cauta

Categorii populare