Comunicate de Afaceri

Criza ia sfarsit in ,,Tara surasului’’

Prin urmare, puteti incepe acest an cu un suras plin de speranta, in Thailanda ispititoare gratie zambetului fermecator al femeilor thai, prin plajele paradisiace, palatele si templele sale budiste sau ospitalitatea locuitorilor si mancarea cu arome unice. Best Reisen iti da posibilitatea de calatorii in Tara surasului cu minim de efort financiar.

Bangkok, Pattaya sau Puket reprezinta o combinatie suprinzatoare atat intre exotismul naturii salbatice cu nisipuri fine si sacralitatea templelor budiste cu mirajul metropolitan al modernitatii. Pentru cei care vor sa exploreze imprejurimile acestei destinatii exotice, NongNooch - gradina botanica cu orhidee si plante tropicale, Satul cu elefanti, parcul MiniSiam si Insula Koh Larn sunt doar cateva dintre atractiile zonei. De asemenea, modernismul oraselor prezinta o alta realitate thailandeza, in tentacularul Bangkok, care fermeca cu ai sai zgarie-nori si ritmul colorat de viata.
,, Thailanda are atat de multe locuri minunate, orase si statiuni turistice care sa te ispiteasca, incat singurul regret pe care l-ai putea avea este acela ca nu ai suficient timp sa le vizitezi pe toate intr-un singur sejur’’ declara managerul Best Reisen, Csaba Garamsegi.

Avand asemenea atuuri, Tara surasului devine un bun prilej de a scapa de mimica incruntata a realitatii de zi cu zi: ,,Surasul este produsul gandurilor pozitive, optimiste, iar Thailanda reprezinta o tara care explodeaza prin vitalitate, emanand o stare de buna dispozitie pentru fiecare turist.” Adauga managerul Best Reisen. In concluzie, managerul Best Reisen completeaza „ O oaza de exuberanta ar fi in Pattaya cu plaja cu nisip fin si intrare lina in Oceanul Indian, unde un sejur de 14 zile/ 11 nopti cu zbor regulat si cursa charter pe ruta Bucuresti – Budapesta – Thailanda, in data de 19 si 26 ianuarie, hotel de 3*** cu mic dejun, la 1229 euro, cu bilet de avion, transferuri, cazare si parcare gratuita. Pretul include asistenta si ghid de turism in limba engleza/maghiara, taxele de aeroport, rezervare si viza’’.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.
Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0746502044 / 0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro


Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare