Comunicate de Afaceri

Cu ofertele de la Karpaten.ro veti avea cel mai frumos sejur la Nisipurile de Aur

Renumita, mai ales, pentru nisipul fin si auriu, aceasta locatie este ideala, atat pentru familisti, cat si pentru cei care isi doresc sa petreaca un concediu de neuitat impreuna cu prietenii.
Persoanele care vor alege aceasta statiune vor fi uimiti de limpezimea apei, de hotelurile amplasate pe plaja, la cativa metri de mare si de localurile ce se afla in apropiere.

Unde va puteti caza daca veti alege o vacanta la Nisipurile de Aur?

Datorita agentiei de turism Karpaten.ro, exista numeroase oferte de cazare, de la hoteluri de trei stele, la cele de cinci stele, pe care le puteti consulta chiar aici https://www.karpaten.ro/oferte-vacante-sejururi/nisipurile-de-aur/ si pe care le puteti alege, in functie de preferinte si de bugetul stabilit. Iata cateva sugestii de cazare, pentru care puteti opta, daca doriti sa petreceti un concediu la Nisipurile de Aur:

• Hotel Gradina, de trei stele, care este pozitionat la cativa metri de plaja si care este inconjurat de spatiu verde, poate fi alegerea celor ce au copii mici. Persoanele care opteaza pentru acest hotel vor beneficia de piscine exterioare, atat pentru adulti, cat si pentru copii, tenis de masa, sauna, bar, cafenea si un loc de joaca construit special pentru cei mici.

• Un hotel de patru stele este cel Central, care este situat chiar in centrul statiunii Nisipurile de Aur. Distanta dintre hotel si plaja este de 400 m, iar privelistea este foarte frumoasa. Camerele au balcoane si vedere catre parc sau catre mare, grupuri sanitare proprii, aer conditionat, telefon, televizor si minibar. Este o alegere potrivita pentru persoanele care vin acompaniate de prieteni, pentru ca acest hotel dispune de restaurant, cocktail bar, sauna, pisicina exterioara, sala de fitness si billiard, care garanteaza faptul ca va veti distra.

• Hotelul Marina Grand Beach are cinci stele si este cazarea de lux dupa care tanjiti. Situat in centrul statiunii, la aproximativ 30 de metri de plaja, acest hotel dispune de toate facilitatile, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un sejur de neuitat.

De ce ofertele pentru Nisipurile de Aur de la Karpaten.ro nu trebuie omise?

Agentia de turism Karpaten.ro are cele mai bune oferte pentru aceasta destinatie. Preturile pentru un sejur la Nisipurile de Aur variaza, fiind cuprinse intre 12 € si 58 € de persoana pe noapte. Ofertele sunt mai mult decat avantajoase, iar dumneavoastra le puteti alege pe cele pe care le cosiderati cele mai potrivite.

Vacanta la Nisipurile de Aur poate fi de neuitat, daca apelati la Karpaten.ro!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: I.Larisa

Comentarii

Cauta

Categorii populare