Comunicate de Afaceri

Cum poti stii daca serviciile de curierat pe care le-ai ales sunt cele potrivite pentru tine?

In zilele noastre insa, serviciile de transport am putea spune ca au devenit mai importante ca niciodata daca luam in calcul faptul ca, odata cu dezvoltarea comertului electronic, magazinele care presteaza servicii in acest domeniu sunt in totalitate dependente de serviciile de curierat. Gasirea unor servicii de curierat potrivite nu este un lucru tocmai usor avand in vedere ca la ora actuala exista numeroase companii de porfil care pot pune la dispozitia administratorilor de magazine online si nu numai, servicii de curierat adaptate nevoilor acestora.

Gasirea unor servicii de curierat adaptate nevoilor si care sa se plieze cat mai bine pe nevoile unui start-up reprezinta un capitol caruia orice administrator ar trebui sa ii acorde atentia cuvenita. O alegere nepotrivita in acest sens se poate dovedi a fi una destul de paguboasa pe termen lung avand in vedere ca un serviciu de curierat slab calitativ adesea poate lasa o pata pe imaginea unei companii, chiar daca in fond, culpa nu este a companiei care comercializeaza servicii si produse. Xcurier este o companie care ofera servicii de curierat adaptate si care a inteles perfect care sunt adevaratele necesitati ale administratorilor de magazine online si nu numai. Iata asadar cateva lucruri la care este important sa le iei in calcul atunci cand iti doresti sa analizezi calitatea serviciilor de curierat pe care deja le primesti.

Promptitudinea cu care sunt livrate coletele.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care este absolut esential sa le avem in vedere este promptitudinea cu care companiile de curierat reusesc sa isi respecte angajamentele in ceea ce priveste promptitudinea livrarii coletelor. Daca o companie de curierat nu reuseste sa respecte acest lucru in mod constant, raportat pe termen lung, acest lucru s-ar putea dovedi unul extrem de pagubos si mai mult decat atat, poate chiar afecta imaginea companiei pe care tu o administrezi. Asadar, nerespectarea acestui angajament de catre compania de curierat ar trebui sa te puna pe ganduri si chiar sa iei in calcul varianta de a renunta la serviciile de curierat ale companiei pentru care ai optat.

Cresterea constanta a preturilor, fara un motiv intemeiat.

Preturile serviciilor de curierat sunt in general influentate de factori precum scumpirea carburantilor sau a altor lucruri similare, insa in general aceasta crestere se intampla global, astfel ca toate companiile vor ridica preturile. Atunci cand insa compania pentru care ai optat ridica preturile in mod regulat, fara vreun motiv anume, acest lucru ar trebui sa o catalogheze ca fiind neserioasa. Pretuile stipulate in contract nu ar trebui sa fie modificate in mod constant dupa cum considera o companie.

Asigurarea marfii pe durata transportului.

Coletele trimise ar trebui intotdeauna sa fie asigurate de catre compania de curierat, pe intreaga durata a transportului, iar in situatia in care acestea se deterioreaza din diverse motive, sa i se ofere in mod automat despagubiri.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC X Curier Extrem SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare