Comunicate de Afaceri

Cum sa oferi o experienta foto de neuitat oaspetilor si clientilor tai?

Cu toata nebunia pentru fenomenul care reprezinta videoclipurile Boomerang si GIF-urile atemporale, aceasta incredibila cabina foto 180 GIF iti permite sa iti creezi propriile tale GIF-uri. Acesta este unul dintre cele mai inovatoare fotografii photobooth disponibile si ofera oaspetilor tai o experienta foto pe care nu o vor uita.

De ce sa alegi o cabina foto 180 GIF

Cabina foto 180 GIF utilizeaza un sistem special conceput cu 9 camere de inalta rezolutie complet sincronizate pe un cadru curbat de 180 de grade. Fiecare camera este declansata simultan si capteaza o fotografie dintr-un unghi diferit, oferind o vedere laterala a subiectului. Imaginile sunt procesate pe site prin intermediul unui software special si disponibile pentru vizualizare de catre oaspetii tai dintr-o statie de partajare. Acestea sunt disponibile ca GIF sau MP4 care pot fi trimise prin e-mail si partajate instantaneu pe social media.

Aceste videoclipuri sunt formatate pentru a avea proprietati care sunt actualizate cu cea mai recenta aplicatie pentru retele sociale. Aceasta inseamna ca videoclipul tau va produce intotdeauna cea mai mare rezolutie sau rezultate atunci cand este incarcat pe Instagram si Facebook.

Acest cabina foto inovatoare poate fi configurata pe orice tip de fundal si este, de asemenea, disponibila cu Imersive Photobooth Experience, care ofera fundaluri fantastice si va avea ca rezultat produse finale uimitoare.

Cabina foto 180 GIF este un instrument de marketing minunat pentru marci, comercianti cu amanuntul si clienti care doresc sa promoveze o marca sau un produs. Standul inovator produce tipul de continut vizual pe care utilizatorul il va dori sa partajeze pe social media. Standul bumerang are multe optiuni de personalizare, inclusiv logo-uri pe videoclip, iar clientul este liber sa marcheze orice este in spatele spatiului de fotografiere. Iata de ce sa alegi o cabina foto 180 GIF daca doresti sa oferi oaspetilor tai o experienta foto unica.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CRIL DEV SRL

Cauta

Categorii populare