Comunicate de Afaceri

Cum te ajuta serviciul de reparatii si deblocari usi

Daca simti o rezistenta la inchiderea sau deschiderea usii, auzi scartaituri, usa a fost fortata sau ai pierdut cheia de la intrare,  nu pierde timp si contacteaza departamentul de service pentru reparatii usi / deblocari usi. Consecintele unor astfel de probleme pot fi foarte diferite, iar blocarea incuietorii poate duce la un esec complet. Astfel, usa va ramane blocata  si de regula in momentul cel mai inoportun. Dupa sosirea lacatusului, acesta va efectua o inspectie, cu privire la starea tehnica si, daca este necesar, va debloca usa si va repara ceea ce este de reparat.

Procedura de inlocuire a elementelor de inchidere a usii de la intrare, in aparenta pare a fi usoara si multi o iau pe cont propriu. Insa nu este asa de simplu din punct de vedere tehnologic. In primul rand, ai nevoie de instrumente profesionale sau de minim o surubelnita incrucisata sau plata, trebuie sa scoti cilindrul de la incuietoare si uneori mult mai multe, si apoi sa le montezi la loc. In al doilea rand, montajul facut de tine ar putea fi facut gresit.

De ce este nevoie sa chemi specialistul

Usile, in general, sunt realizate de diferiti producatori din intreaga Europa. Fiecare realizeaza anumite modele si diferite tipuri de incuietori.  De aceea, pentru reparatii usi/deblocari usi  ai nevoie de specialisti calificati. La usile moderne, exista diferite moduri de dezmembrare in diferite modele, exista multe nuante, iar serviciile trebuie facute cu o calitate ridicata si cu un impact minim. In timpul utilizarii usilor, pot aparea diverse situatii, in care este necesara reparatia sau deblocarea unei usi.

Inlocuirea cilindrilor

De multe ori, la lucrarile de reparatii sau de deblocare a unei usi, este necesara schimbarea incuietorii si implicit a butucului. Acest lucru presupune demontarea si eliminarea vechii incuietori, introducerea noului butuc si racordarea cheilor. Munca unui specialist in reparatii usi/deblocari usi presupune repararea incuietorilor, deschiderea de urgenta a usii oricarui producator, inlocuirea butucilor, inlocuirea placilor de arama cu bare laterale, inlocuirea accesoriilor, inlocuirea panourilor si multe altele.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CRIL DEV SRL

Cauta

Categorii populare