Comunicate de Afaceri

Cum te poate ajuta o firma de dezinsectie pentru a scapa de daunatori

Atunci cand exista probleme cu daunatorii de tip insecte este recomandat sa apelezi cat mai rapid la o firma specializata in dezinsectie, deoarece daunatorii se pot inmultii foarte rapid, ba chiar pot crea un focar de infectie destul de grav.

Multe persoane care au probleme cu daunatorii nu apeleaza intr-o prima faza la o firma specializata, dorind sa faca economii. Aceste persoane apeleaza la solutii toxice care se gasesc in foarte multe centre comerciale, insa acestea contin o cantitate redusa de substanta activa, iar eficienta este foarte redusa. Substantele si solutiile toxice din comert sunt unele care pot fi utilizate strict pentru preventie.

Acesta nu este singura greseala pe care o fac persoanele care detin spatii contaminate, ei chiar incurca serviciile de dezinsectie specifice pentru eliminarea insectelor, cu serviciile de deratizare specifice pentru eliminarea rozatoarelor. Astfel, rata de esec este una foarte mare din cauza achizitiei unor substante care nu sunt specifice pentru daunatorii prezenti.

Cum actioneaza o firma profesionala

O firma profesionala care desfasoara activitati de dezinsectie in Bucuresti si care detine toate autorizatiile necesare desfasurarii unor astfel de activitati, incepe procesul de dezinsectie prin analiza spatiului contaminat.

In acesta prima etapa a procesului de dezinsectie, echipa care efectueaza interventia identifica toate tipurile de daunatori prezenti, gradul de contaminare, dar si anumite zone in care se inmultesc daunatorii.

Procesul de dezinsectie continua cu prepararea substantei toxice, in functie de spatiu si gradul de contaminare. Acesta este imprastiata in zonele cheie identificate in prima etapa de analiza, dar si pe parcursul unor anumite trasee de migrare ale daunatorilor.

In cele mai multe cazuri, pentru o eficienta maxima sunt necesare prestarea a mai multe interventii. Motivul repetarii interventiei este unul destul de simplu si tine de oalele depuse de daunatori, care nu pot fi eliminate cu nicio substanta toxica. Aceste oua trebuie sa fecundeze si mai apoi, noii daunatori eliminati pana sa depuna un alt rand de oua.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare