Comunicate de Afaceri

CURS ANTREPRENOR DE SUCCES

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un astfel de curs pentru cei ce-si doresc sa intre in lumea afacerilor sau vor sa-si imbunatateasca managementul propriei afaceri. La finalul cursului de doar 4 zile, cursantii vor acumula cunostinte de planificare si gestiune eficienta, de la experti in domeniu si mai mult decat atat vor dobandi o diploma recunoscuta ANC.
Cursul Antreprenor de succes se adreseaza oricarei persoane care doreste sa dobandeasca competente si aptitudini pentrui dentificarea si punerea in practica a ideilor de afaceri sau pentru optimizarea managementului unei afaceri.

Beneficiile participarii la cursul de antreprenoriat "Antreprenor de succes":
• Vei constientiza avantajele, oportunitatile, precum si limitarile implementarii unui plan de afaceri.
• Te vei face inteles cu usurinta si vei putea sa comunici mai usor despre propriile idei si oportunitatile identificate.
• Vei cunoaste conceptele esentiale ale unei afaceri.
• Vei intelege care sunt variantele de construire a unei afaceri, tipuri de business existent pe piata si tipologii de management.
• Vei fi capabil sa iei decizii cu responsabilitate si sa directionezi echipa catre indeplinirea obiectivelor propuse.
• Te vei familiariza cu termenii specifici unei afaceri si iti vei imbunatati competentele antreprenoriale.

Toate aceste beneficii le aveti la pretul de 600 lei/participant si o taxa de examinare de 70 lei. Prestatia lectorului, materialele de curs, coffe break sunt incluse in acest pret.
Inscrierea se face pe site-ul www.cursuriautorizate.ro in limita locurilor disponibile pentru sesiunea de curs din perioada 3 – 6 decembrie 2015.
Date de contact:
Telefon: 0371347951
Fax: 0372250333
Telefon mobil : 0724341894 / 0724370347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare