Comunicate de Afaceri

Daseo - Agentie Seo

Pentru a ajunge pe prima pagina in cautari si pentru a va spori vizibilitatea site-ului, furnizam strategii si consultanta pentru optimizarea SEO prin cautarea  (dupa cuvinte cheie), cea mai eficienta metoda.

DASEO ofera servicii complete de promovare SEO. Prin intermediul cunostintelor si experientei noastre de promovare online, va oferim servicii complete de promovare  SEO care va poate creste numarul vizitatorilor si numarul de clienti.

Promovarea SEO

Promovarea pentru site reprezinta cea mai simpla si mai importanta modalitate de a va propulsa website-ul in primele rezultate ale motoarelor de cautare.

Avantajul promovarii organice consta in faptul ca, odata ajunsi acolo, website-ul isi poate mentine pozitia pe prinele locuri pentru o perioada nedeterminata, fara a fi necesare alte costuri.

In plus, statisticile arata ca utilizatorii de internet au mai multa incredere intr-un site aflat in primele rezultate, decat cel aflat la sfarsitul paginii web.

Chiar daca promovarea  nu isi face simtite efectele rapid, ea vine cu avantajul de a fi de perspectiva, de durata. Chiar daca isi face simtite efectele dupa cateva luni de munca, promovarea  este durabila si poate sa va mentina in top chiar si cativa ani dupa ce ati renuntat la optimizare.

Echipa noastra de experti SEO va examineaza corespunzator nevoile organice de cautare si va prezinta solutii personalizate, astfel incat website-ul dvs. sa devina profitabil.

Crestem vizibilitatea unui business online

Prin promovarea SEO, ajutam site-ul sa obtina pozitii in cele mai importante motoare Google, apeland la actiuni multiple de promovare:

  • Selectia celor mai potrivite expresii cheie (expresii care genereaza trafic calificat)

Este cea mai importanta etapa a procesului de optimizare al unui site. Este necesara selectarea unor expresii cheie relevante pentru domeniul de activitate al site-ului, punandu-se accent pe expresii cheie cu volum mare de cautare, ce pot genera conversii.

  • Crearea si publicarea continutului de calitate

Prin publicarea unui continut de calitate si optimizarea acestuia pentru expresiile cheie vizate, putem determina clasarea site-ului in rezultatele motoarelor de cautare.

  • Optimizarea on page si dezvoltarea unui profil de link-uri natural (backlinks)

Link-urile externe determina cresterea in rezultatele organice. Insa pentru a determina profilul de backlink-uri necesar pentru obtinerea rezultatelor dorite, vom analiza si concurenta.

Asadar, putem face o analiza a primului site clasat in rezultatele Google, pentru o anumita expresie cheie, iar identificarea profilului sau de linking extern ne va ajuta in determinarea celui propriu.

Desi link-urile de calitate sunt mai costisitoare, investitia este una rentabila, avand in vedere  beneficiile pe termen lung aduse business-ului dvs. online.

 

 
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionut Cosmin

Comentarii

Cauta

Categorii populare