Comunicate de Afaceri

De ce iluminat pe baza de lustre LED de la Led Concept?

LED-urile sunt viitorul, reprezentand o sursa de economie prin costurile de mentenanta reduse. Iar printre aceste LED-uri se numara si lustre LED.

Ce beneficii garanteaza folosirea unor lustre LED?

Noua tehnologie pe baza de LED ofera o multime de beneficii practice si economie. Astfel, alegand sa folositi aceste sisteme de iluminat de la Led Concept veti beneficia de un iluminat puternic, durabil si rezistent, dar in aceleasi timp de o economie serioasa la factura de energie electrica:

  • Niste lustre LED pe care le poti cumpara online de pe Led-Concept.ro garanteaza o lumina linistitoare, fara efecte nedorite asupra vederii;
  • Confortul vizual pe care lumina acestor sisteme de iluminat il determina influenteaza pozitiv starea de spirit a celor aflati in contact direct cu sursa respectiva de lumina.
  • Confortul vizual este garantat si de faptul ca intensitatea unor lustre LED este reglabila. Mai mult decat atat, utilizarea lor pe tim prelungit nu duce la obosirea ochilor, lumina pe care o emana fiind una cat se poate de placuta;
  • Sunt mult mai sigure si pentru mediul inconjurator, pentru ca nu contin mercur sau alte substante nocive.
    Astfel, putem spuna ca utilizarea unor lustre LED in orice tip de spatiu, fie el public sau privat, devine o alegere foarte inspirata din toate punctele de vedere.

De ce niste stfel de sisteme de iluminat sunt atat de economice?

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care tehnologia pe baza de LED ne ofera, este economia mare la factura de energie electrica. Niste lustre LED, au un consum aproximativ de 10 ori mai mic in comparatie cu neoanele vechi cu care ne-am obisnuit avand in acelasi timp o durabilitate mult mai ridicata si oferind o lumina chiar cu pana la 50 de ori mai puternica si mai clara.

Evolutia prin care au trecut niste lustre LED

Niste lustre LEd pe baza de aceasta tehnologie moderna au intrat pe piata in anul 1962 fiind cele mai vechi sisteme de iluminat pe baza de o diode emitatoare de luminia care emiteau o lumina infrarosu de mica intensitate. Acesta inca sunt utilizate in mod frecvent cu scopul de elemente de transimise in circuitetele de control de la distanta si de asemenea pentru o gama larga de produse electronice de larg consum. Acum, astfel de sisteme de iluminat modernizate sunt disponibile in lumina vizibila, ultraviolet si bineinteles infrarosii care au o luminozitate multe mai mare.
Evolutia prin care au trecut nistre lustre Led ne arata faptul ca acestea pot fi utilizate in special in iluminatul ambiental si pentru a creste vizibilitatea in camera.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare