Comunicate de Afaceri

De ce sa te tunzi intr-un Barbershop?

Daca esti nemultumit de tunsorile tale sau nu iti place cum se poarta frizerul tau cu tine este posibil sa mergi in locul nepotrivit.

Atunci cand alegi un salon de frizerie barbati Drobeta-Turnu Severin unul din aspectele importante este locatia. Asta iti va arata in mod direct daca ai intrat intr-o frizerie comunista unde toti sunt numai angajati si doar atat, sau ai intrat intr-un Barbershop unde oamenii tund din pasiune in primul rand.

Daca obisnuiesti sa frecventezi frizeriile de cartier care fac de toate, trebuie sa stii ca pentru a acoperii toata cererea stilistii acelui salon sunt de obicei generalisti. Tu ai nevoie de mai mult de atat, ai nevoie de un specialist.

Pentru barbati vei gasii intodeauna tot ce ai nevoie intr-un barbershop. Sunt frizerii doar pentru barbati, familiarizati cu o gama larga de stiluri masculine. Multi barbati alega sa mearga in astfel de locuri pentru ca au parte primitoare si placuta, lucru care nu poate fi spus despre mediul steril din majoritatea saloanelor.

Un frizer stie cum sa tunda parul barbatesc

Saloanele de tip barbershop angajeaza intodeauna profesionisti instruiti in tunsul parului, dar si in vopsire, incretire si alte proceduri.

Daca este interesat sa incerci o experienta intr-barbershop te asteptam in Salon Dy-Angelo Barbers.

Devino frizer - Cursuri frizerie – Diploma recunoscuta la nivel european

Daca esti pasionat de arta tunsului si vrei sa-ti dezvolti aceasta pasiune, este momentul sa treci la nivelul urmator de calificare care te va transforma intr-un profesionist.

Iti oferim posibilitatea de a obtine o calificare in meseria de frizer cu diploma recunoscută la nivel european.

In ultima vreme si in Romania s-au deschis multe barbershop-uri, care recreeaza atmosfera localurilor din strainatate, cu accent pe experienta de a sta pe un scaun la un frizer adevarat.

Fenomenul a luat amploare, a inceput sa se creeze o comunitate in jurul acestui concept si sa apara evenimente dedicate, seminarii frizerie Turnu Severin.

Avantajul major atunci cand devii profesionist si faci treaba buna este ca clientii iti vin din recomandari, iar recomandarea se stie deja ca este cea mai eficienta forma de marketing.

Totul a pornit de la dorinta de a dezvolta un concept de “Barber Shop” in orasul Drobeta Turnu Severin, exclusiv pentru barbati, o frizerie barbati in Drobeta-Turnu Severin unde acestia pot veni pentru a se rasfata si de unde pot pleca cu un tuns sau barbierit impecabil.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de SEO WEB MARKETING  – Servicii promovare SEO Timisoara si jurnaldeblogger.ro.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare