Comunicate de Afaceri

Descoperiți SocrateService, aplicația mobilă pentru reprezentanții de service

Reprezentanții de service au nevoie de aplicații mobile care să-i ajute să-și desfășoare activitatea în mod optim pe teren, astfel încât să poată să-și gestioneze eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea acestora. 

 

Pentru a susține digitalizarea și automatizarea activității pentru companiile de service, BITSoftware lansează aplicația mobilă SocrateService, extensie nativă a soluției SocrateCloud. 

 

Pentru activitățile din teren, cu SocrateService puteți să planificați sesizările și sarcinile, să introduceți acțiunile de intervenție, consumabilele și piesele de schimb cu ușurință, puteți să generați devizul, la locul intervenției, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, indiferent de sistemul de operare.

 

Cu ajutorul aplicației SocrateService, reprezentanții de service introduc datele pentru intervențiile din teren, de oriunde, de pe orice dispozitiv. Pentru ei, SocrateService devine un ajutor de încredere pentru întreaga zi. Aici își găsesc lista de intervenții planificate, păstrează evidența sesizărilor și a sarcinilor alocate, au acces la evidența clienților și a echipamentelorgenerează devize și obțin aprobare pe loc.

 

Aplicația SocrateService este integrată nativ cu SocrateCloud, dar se poate integra prin API cu orice soluție ERP. Înregistrările din SocrateCloud sunt preluate și actualizate automat în SocrateService, pentru fiecare reprezentant în parte. La fel, și înregistrările din SocrateService sunt preluate și actualizate automat în SocrateCloud. 

 

Mai multe detalii despre SocrateService se regăsesc pe pagina dedicată https://www.bitsoftware.eu/socrate-service-aplicatie-mobila/ unde puteți solicita un demo.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BITSoftware

Comentarii

Cauta

Categorii populare