Comunicate de Afaceri

Destinatii de vacanta : alegem confortul sau pretul ?

Trendul toamnei e Tunisia. Fie ca e vorba de Sousse sau Hammamet, Cartagina sau Sahara, Tunisia reuseste sa se mentina in topul destinatiilor alese de turisti in aceasta toamna. “Hotelurile de 3-4 stele ofera conditii bune la tarife foarte accesibile. Astfel, pentru un hotel de 2*, in Sousse, cu mic dejun, preturile pornesc de la 259 euro cu toate taxele incluse – acesta fiind alegerea ideala pentru cei dornici de a participa la toate excursiile facultative. Iar la 4* cu servicii de all inclusive, oferta incepe de la 379 euro cu toate taxele incluse.” afirma Emoke Tamas, Marketing&Sales Managerul Best Reisen . Acesta continua “Pentru a trai cu adevarat magia tunisiana, excursiile optionale sunt imperative. Medinele din Hammamet si Sousse, Colosseul din El Jem, locuintele troglodite din Matmata, ruinele Cartaginei, desertul Sahara sunt doar cateva dintre giuvaierele cu care se mandreste Tunisia. Excursiile reprezinta esenta oricarei vacante reusite.”

In concluzie, alegem confortul sau pretul? Amandoua, e raspunsul perfect pe care il dorim toti. Un hotel cu servicii de calitate si preturi mici este ceea ce cautam febril intotdeauna cand facem planuri de concediu. Tunisia ofera o gama larga de hoteluri extreme de accesibile din punct de vedere al pretului fara a face rabat de la calitatea serviciilor Mai mult, urmand deviza « Vestile bune circula repede iar un turist multumit va aduce cu siguranta alti turisti », hotelierii tunisieni stapanesc stiinta serviciilor si a satisfacerii dorintelor turistilor, dovada fiind gradul de umplere al hotelurilor.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Turcia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 14 ani pe piata turistica europeana si de 5 ani in industria de turism din tara noastra.

Emoke Tamas
Marketing & Sales Manager Best Reisen
info@bestreisen.ro
www.bestreisen.ro
0040.21.3111401

Georgiana Corsau
PR Manager D\'Avantage Consult
georgiana.corsau@davantage.ro
www.davantage.ro
0040.264.402.726
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare