Comunicate de Afaceri

Destinatii noi pe piata turistica romaneasca - Iordania

Un loc ferit de trecerea timpului, Iordania este destinatia care fascineaza prin imbinarea farmecului antic cu modernitatea serviciilor hotelurilor 4 si 5 stele. Situat in Orientul Mijlociu, tara este puntea de trecere dintre modernismul continentului european, misticismul culturii asiatice si exotismul pamantului african. Atmosfera misterioasa a acestei destinatii este data fie de asezarile romane, cum este orasul Jerash, care si-a pastrat intacta structura arhitecturala, inca din epoca romana sau deserul rosiatic Wadi Rum care adaposteste o varietate impresionanta a faunei si a vegetatiei desertice. Insa, cu adevarat spectaculos, este orasul Petra, una din cele sapte minuni ale lumii, care dezvaluie turistilor temple grandioase sculptate in stanca roz, avand o alura antica si plina de mister. Cel mai renumit monument din Orasul Rosu este Khazneh sau Trezoreia unde erau pastrate lucrurile de valoare, avand o inaltime de 42 m. Unicitatea acestui oras de culoarea trandafirului, reprezinta un dar al Iordaniei pentru pasionatii de turism istoric.
De asemenea, Iordania se scalda misterios in apele Marii Rosii si a Marii Moarte, fiind o importanta zona a turismului nautic, turistii fiind rasfatati prin diferitele sporturi acvatice pe care le pot practica: ,,Statiunea Aqaba de la Marea Rosie reprezinta un paradis al scufundarilor si al sporturilor nautice, dand oportunitate turistilor de a se bucura de plajele cu nisip fin si corali care incanta prin diveristatea coloristica.Totodata, romanii pot beneficia si de unicitatea micorclimatului Marii Moarte prin servici wellness, tratamente specifice pentru bolile de piele sau tratamente cosmetice’’ declara marketing & sales manager Emoke Tamas.
Pentru a aduce cat mai aproape de romani fascinatia Iordaniei, Best Reisen propune acestora pachete turistice care au incluse plecari spre Iordania, din Bucuresti si Budapesta: ,,Am lansat aceasta noua destinatie cu plecare din Bucuresti, special pentru a aduce turistul roman cat mai aproape de magia iordaniana. Pachetele cu zbor din Bucuresti, includ un sejur de 8 zile/7nopti si o varietate de hoteluri. Spre exemplu, un sejur la un hotel de 3* cu mic dejun tariful este de 634 eur/pers, ceea ce include biletul de avion, taxele de aeroport, de viza si de rezervare. Iar pentru un hotel de 4* cu mic dejun si plecare din Bucuresti, tariful unui sejur de 8 zile/7 nopti este de 684 eur/pers’’ declara Tamas Emoke. Astfel, Iordania reprezinta o noua destinatie propusa de turoperatorul Best Reisen pentru turistul roman pentru a se bucura de o vacanta complexa, cu sejur la mare, vizita la vestigiile istorice, aventura in desert si tratamente de infrumusetare.
Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Emoke Tamas
Marketing & Sales Manager
0264.483.248
info@bestreisen.ro

Georgiana Corsau
PR Manager
0264.402.726
georgiana.corsau@davantage.ro


Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare