Comunicate de Afaceri

Drumetiile si importanta cazarilor

Drumetia este o activitate cu dificultate moderata, care presupune mersul pe distante lungi, in general, pe trasee sau poteci. Durata activitatii variaza intre programe scurte de jumatate de zi si itinerarii mai lungi de peste 20 de zile. De obicei este o activitate care cuprinde grupuri de dimensiuni diferite. Drumetia si excursiile sunt doi termeni folositi uneori indistinct. Diferenta dintre fiecare dintre ele este de obicei durata activitatii specifice. Drumetia este asociata cu programe mai scurte, in timp ce excursia este folosita pentru a descrie programe mai lungi dintr-o saptamana sau mai mult.

Drumetia este, de asemenea, un mod minunat de a va cufunda in cultura si istoria unei tari sau zone. Programele mai lungi va vor duce sa experimentati comunitatile locale si sa gustati mancarea locala unica. Drumetia este locul unde se intalnesc oamenii, iar sporturile montane se intalnesc cu aventuri culturale.

Exista diferite tipuri de drumetii?

Exista diferite tipuri de drumetii in functie de dificultatea si durata fiecarui program.

Drumetii scurte

Drumetiile pot fi la fel de scurte ca jumatate de zi sau o zi, ca un complement excelent pentru o scurta calatorie, de exemplu, si intotdeauna un mod minunat de a va conecta cu sinele dvs. mai natural. De asemenea, drumetiile pot implica o serie de zile.

Drumetii lungi - sau drumetii

Unele programe de drumetii (sau trekking) implica peste 12 zile, acoperind zeci de kilometri. Aceste programe includ, in general, petrecerea noptii in corturi, tabere sau colibe montane. Acestea tind sa fie oportunitati de a vizita zone locale mai indepartate si de a crea o experienta culturala cat mai naturala. De asemenea, astfel de drumetii implic cazarea in locurile vizitate. De exemplu, drumetiile realizata langa Bucuresti va ofera posibilitatea de a cauta cazare in apropierea frumosului Bucuresti pe care toata lumea vrea sa il vada.

Daca esti in cautarea unei cazari in Bucuresti poti incerca la Hotel Corvaris.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CRIL DEV SRL

Cauta

Categorii populare