Comunicate de Afaceri

Early-booking: Metoda de a cumpara destept!

Cei care au dorit sa achizitioneze vacante cu cele mai bune preturi, in perioada de early booking, agentia Best Reisen pune in vanzare, pachete turistice mai ieftine cu pana la 15%.

Anotimpul prelungit de iarna creaza o atmosfera lipsita de vitalitate, in randul romanilor. Ninsorile, inundatiile si frigul devin motive solide pentru care unele persoane isi programeaza toate detaliile pentru o escapada in zone cu temperaturi ridicate. ,,Pentru a raspunde asteptarilor celor interesati de turismul exotic am propus un plan de tarifare early-booking care lanseaza reduceri de peste 15% din pretul initial. De asemenea, este de remarcat faptul ca pachetele turistice rezervate pana in 15 martie 2010 au tarife mai avantajoase in comparatie cu cele achizitionate in ultimul moment.’’ a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen Romania. Acesta a adaugat ca ,,un motiv suplimentar pentru a prefera pachetele din early-booking este diversitatea destinatiilor si a charterelor disponibile in aceasta perioada. Prilejul de a alege cea mai buna oferta personalizata dupa preferintele si bugetul clientului reprezinta un imperativ pentru compania noastra’’.

Turoperatorul Best Reisen aduce in atentia amatorilor de excursii exotice, atat pachete turistice in destinatiile top Tunisia si Egipt-Hurghada cat si in locatii special precum Ibiza, Mallorca, Gran Canaria, Rhodos, Creta, Djerba sau Tenerife. ,,Plecarile sunt din Bucuresti, Cluj-Napoca si Budapesta, conferind un plus de comoditate, in functie de preferintele fiecaruia. Un exemplu de sejur atractiv este in Tunisia, cu zbor Bucuresti si Cluj-Tunisia, 8 zile/ 7 nopti in regim all inclusive, hotel de 3***, la 415 euro, cu bilet de avion, transferuri, cazare si masa conform ofertei. Pretul include taxele de aeroport, rezervare, service si viza. De asemenea, Best Reisen ofera si posibilitatea unei vacante in Egipt-Hurghada la hotel 3*** in regim demipensiune, la doar 466 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret’’ ne informeaza managerul Best Reisen. Totodata, parintii care vor sa se bucure de sejur alaturi de cei mici, pot beneficia de cluburile organizate de turoperator pentru copii, unde pe linga asistenta in limba romana, acestia beneficiaza de reduceri avantajoase.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare