Comunicate de Afaceri

Esti curios sa afli ce nu stiai despre cartuse pentru imprimanta?

Utilizare cartuse pentru imprimanta

La un scurt timp dupa ce au fost inventate, atat imprimantele, cat si cartuse pentru imprimanta au inceput sa aiba un rol crucial in operarea companiilor mari sau chiar si a micilor afaceri. Acestea au inceput sa isi faca loc chiar si in casele oamenilor fiind folosite din ca in ce mai des.

Acesta au acasa o utilitate practica, precum printarea listelor de cumparaturi, arta, diverse proiecte etc. Imprimantele sunt cunoscute pentru capacitatea indelungata de functionare si productivitate, oricum, acestea sunt doar doua motive pentru care oamenii le cumpara.

cartuse pentru imprimanta

Oricat de multe lucruri crezi ca ai cunoste despre cartuse pentru imprimanta, cu siguranta ca intotdeauna va ramane loc de mister.

Iata cele mai interesante lucruri pe care cu siguranta nu le stiai

Fabricarea unor cartuse pentru imprimanta necesita 4 litri de ulei – Procesul de fabricare al unui astfel de produs are nevoie de aproximativ 4 litri de ulei.

Cea mai mare imprimanta are 12 x 50 m – Aceasta se numeste Infinitus si se foloseste pentru printarea fundalurilor destinate productiei de filme si de teatru. Acest dispozitiv poate imprima la o dimensiune de pana la 185 de metri patrati.

Cea mai mica imprimanta are 2.5 x 5 x 27 cm – Aceasta se numeste Printstik si incorporeaza o conexiune de tip bluetooth si se poate purta cu usurinta in buzunar. Cantareste aproximativ 680 de grame si poate sustine pana la 20 de coli de hartie.

Folosim foarte multe cartuse pentru imprimanta – Daca toti utilizatorii ne-am strange intr-un singur loc si am aduna toate cartuse pe un singur an, s-ar ajunge la un numar atat de mare incat ar putea inconjur Pamantul de 3 ori.

Imprimantele laser consuma mai mult decat PC-urile – In momentul in care se afla in timpul unui proces, o imprimanta laser poate consuma chiar de trei ori mai multa enrgie decat calculatorul, asa ca nu va lasati impresionati de dimensiunile lor mai mici. Desi, in momentul in care cele doua nu sunt active, desktop-ul are un consum mult mai mare.

Verificati preturile unor cartuse pentru imprimanta - Daca doriti sa cumparati o imprimanta noua, verificati intotdeauna si preturile cartuselor de cerneala. Se intampla adesea ca, pentru o imprimanta ieftina, cartusele de cerneala sa coste mult mai mult decat imprimanta in sine.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Comentarii

Cauta

Categorii populare