Comunicate de Afaceri

EUROLINES ROMANIA DEPASESTE GRANITELE EUROPEI

In Romania exista o comunitate puternica de sirieni si aproximativ 200.000 de kurzi care pot ajunge, urmand acest traseu, la destinatie. De asemenea, in Siria sunt stabiliti peste 10 000 de romani care vin regulat in tara. Plecarea din tara noastra se face doar din Bucuresti, cu retur sambata din Damasc. Calatoria dureaza aproximativ 1 zi si jumatate. Pretul unei calatorii porneste de la 70 Euro/persoana dus.

Pentru cei interesati sa ajunga mai departe, in Bagdad, exista transferuri din ora in ora din Damasc catre aceasta destinatie. Un alt avantaj notabil al acestei rute este faptul ca se poate calatori doar pana in Sofia, atat la dus, cat si la intors.

In contextul acestui an dificil, romanii se reorienteaza catre transportul rutier, unde o pondere importanta o detine cel cu autocarul. Potrivit Institului National de Statistica, pentru primele 5 luni ale acestui an, mijloacele de transport rutier au fost cele mai utilizate de vizitatorii romani pentru plecarile in strainatate (79,8% din numarul total de plecari).

Eurolines Romania opereaza direct, sau prin parteneri, cele mai solicitate destinatii turistice ale romanilor, precum Bulgaria (Albena – unde are curse charter saptamanale, in fiecare duminica, cu pornire in Bucuresti si opriri in Constanta si Mangalia, la pretul de 38 de euro dus - intors) sau Grecia (curse regulate catre Salonic, Atena, Larisa si Volos).
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare