Comunicate de Afaceri

Evadare accesibila in sejururi all inclusive !

Iar daca de la ,,idee la fapte e cale scurta’, Best Reisen propune escapade turistice in zone neatinse de ,,norul stresului financiar’’ – Egipt, Tunisia, Turcia.

Realitatea contextuala atat din Romania cat si din Europa creeaza o atmosfera de nesiguranta in randul populatiei, iar rezultatul acesteia se resimte in toate activitatile umane. Daca circumstantele par a nu fi in favoarea individului, evadarea si alinarea grijilor de moment in locuri ,,uitate de criza economica si sociala’’ pot echilibra situatia: ,,Este o consecinta reala ca situatia din Romania ii face pe turisti sa achizitioneze sejururi in zone cat mai departate de tara. Egiptul reprezinta o destinatie mult dorita de turisti, deoarece contextul de crestere economica aduce beneficii atat in privinta serviciilor oferite cat si asupra sigurantei unui sejur de reusita’’ declara Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen Romania.

Luand in considerare importanta sigurantei si a confortului serviciilor oferite intr-un sejur, este important si un alt aspect – bugetul: ,,Existenta unui echilibru financiar, atat in Egipt cat si Tunisia, a facut ca aceste destinatii sa fie preferate de turisti, achizitionand cu incredere, pachetele oferite de noi. Hotelurile de 5***** in regim, all inclusiv sunt alegerile cele mai indicate, deoarece preturile pentru sejururi cu astfel de servicii sunt foarte accesibile. O escapada de 5 **** in Egipt-Hurghada, in regim all inclusive este la 496 euro, cu bilet de avion, transferuri, cazare si masa conform ofertei. Pretul include taxele de aeroport, rezervare, service si viza. De asemenea, in Turcia – destinatie recunoscuta pentru calitatea serviciilor turistice, Best Reisen ofera pachete de sejur la hotel 5*****, all inclusive, la doar 499 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret’’ ne informeaza managerul Best Reisen.

Existenta unor oaze de relaxare si buna dispozitie poate fi prilejul necesar oricarui roman sa se destinda si sa se lase in voia celor mai bune servicii turistice. ,,Turismul in Egipt, spre exemplu, prezinta, pe langa un proces de evolutie financiara pozitiva si o stabilitate a calitatii serviciilor turistice la tarife care sunt accesibile’’, concluzioneaza Csaba Garamszegi.

In concluzie, este important de precizat faptul ca tarifele accesibile, specifice sistemului all inclusive din cadrul acestor destinatii, sunt o dovada a profesionalismului si a culturii turistice dobandite pe parcurs. Mai mult, tot la categoria avantaje se poate adauga faptul ca numarul turistilor care viziteaza aceste destinatii este in continuare in crestere, fapt care dovedeste ca serviciile sunt superioare din punct de vedere calitativ iar sejurul, per ansamblu, este pe placul turistilor.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Monica Gavrila
PR Account Executive - D’Avantage Consult
0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare