Comunicate de Afaceri

Factura la energie electrica nu va mai fi asa de mare daca folosesti corpuri de iluminat cu led

Una dintre ele este inlocuirea vechilor surse de iluminat cu niste corpuri de iluminat moderne cu led. Spre deosebire de corpurile de iluminat normale, cele cu led sunt si mai mici, mai rezistente la uzura si la socuri, vibratii, schimbari de temperatura, eficienta energetica fiind net superioara iluminatului traditional.

Corpurile de iluminat cu led sunt eficiente, consumul de energie poate fi redus si cu 90%, nu au substante toxice, mercur sau plumb, durata lor de viata este de pana la 60.000 de ore de functionare continua.

Practic poti sa folosesti corpuri de iluminat cu led mai bine de sapte ani fara a avea nevoie de inlocuirea lor, faci economie si prin evitarea unor cumparaturi foarte frecvente, costurile de intretinere sunt zero.

Durabilitatea lor este asigurata si de lipsa unor elemente fragile, precum sticla, constructia lor fiind gandita pentru a le asigura o functionare cat mai eficienta pe toata perioada utilizarii.

Corpurile de iluminat cu led sunt ideale pentru exterior sau interior, se pot amplasa rapid in orice spatii, au forme si marimi diverse ceea ce le permite sa poata oferi un iluminat de calitate chiar si in zonele greu accesibile. In privinta culorilor emise, corpurile de iluminat moderne pot avea o cromatica diversa, pastrand totusi o lumina de calitate si relaxanta pentru ochiul uman.

Lumina oferita de corpurile de iluminat moderne cu led este directionata, asta inseamna ca puteti sa o orientati exact acolo unde aveti nevoie. Timpii de incalzire nu sunt o problema, sursele de iluminat cu led ajung la stralucirea maxima instantaneu, se pot stinge si aprinde foarte rapid.

Controlul surselor de iluminat cu led este foarte usor, sunt compatibile cu dispozitive moderne de control electronice, astfel ca se poate ajusta nivelul de lumina si caracteristicile de culoare.

Din aceasta categorie fac parte de la aplice la spoturi, la panouri, plafoniere, unele modele au si iluminare inteligenta cu senzor de miscare activ. Preturile bune si numarul mare de variante din care puteti alege, livrarile rapide, eficienta lor excelenta, toate acestea recomanda corpurile de iluminat cu led pentru o locuinta eficienta energetic in orice moment.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare