Comunicate de Afaceri

Filme de sarbatoare la cinema Multiplex Bucuresti Mall

Iata-ne ajunsi si in apropierea sarbatorilor de iarna si avem mai mult timp pentru noi sau pentru familie. Avem mai mult timp pe care alegem sa il petrecem in oras, undeva  unde ne putem feri de vremea rece de afara. “ Hai sa mergem la un film, ce spui?”, auzim tot mai des in jurul nostru in aceasta perioada. Vestea buna este ca la cinema Multiplex Bucuresti Mall vei simti afmosfera magica a sarbatorilor de iarna!

Vestitul cinema ti-a pregatit un program presarat cu filme de sarbatoare pentru ca tu sa ai un Craciun cu adevarat magic, chiar daca mergi “doar la un film.”

Cine nu a auzit de Mary Poppins si personajele amuzante din jurul ei? Nostalgic? Ei bine afla ca Mary Poppins revine! In 3D, la cativa pasi distanta de casa ta. Celebra dadaca va fi jucata de Emilly Blunt, iar intreaga poveste este disponibila in cinema incepand cu 21 decembrie.

Chiar daca este unul dintre cele mai morocanoase personaje copiii il iubesc pe Grinch si au ocazia sa il revada pana pe 20 decembrie in cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, 3D si dublat in limba romana.

Spargatorul de Nuci si cele patru Taramuri este un film cu o poveste demna de cartile de basme. Daca te incanta ideea de a  pasi intr-o lume paralela in cautarea unei chei magice, va trebui sa ne urmaresti chiar aici pentru ca acest film va fi disponibil in curand in cinema.

Daca scurta noastra lista nu te-a cucerit inca, te asteptam in Bucuresti Mall sa verifici chiar tu programul cinema-ului si sa iti alegi favoritul. Iti mai dam doar cateva ponturi: Creed II, Robin Hood & Bohemian Rapsody.

E timpul pentru filme&popcorn!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare