Comunicate de Afaceri

Firma profesionala de curatenie Urgent Curat ofera servicii complete pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov

Pentru un oraș atât de aglomerat precum Bucureștiul, cetățenii simt nevoia de o calitate ridicată a serviciilor de curățenie, iar firmele profesionale se confruntă cu o concurență acerbă, doar cele care pun la dispoziție o gamă variată de servicii la prețuri avantajoase reușind să rămână active pe piață. Firma de curățenie Urgent Curat are o vechime considerabilă în domeniu, fapt ce o recomandă în topul celor mai bune firme de profil din București și Ilfov. Serviciile de curățenie profesională prestate se pliază nevoilor clienților, practicând de fiecare dată prețuri avantajoase și oferte personalizate.

,,Piața firmelor de curățenie profesională ar putea părea la prima vedere saturată, dar rareori acestea oferă o gamă completă de servicii, personalizată conform cerințelor impuse de client. La Urgent Curat ne-am specializat pe oferirea serviciilor de curățenie atât la domiciliu și în spații de birouri, cât ți în hale industriale. Astfel, reușim să acoperim o paletă mai largă de nevoi ale clienților noștri, păstrând bineînțeles, cel mai bun raport calitate-preț.” a declarat un reprezentant Urgent Curat. 

Astfel, Urgent Curat și-a câștigat locul în preferințele clienților atât pentru persoane fizice cât și juridice, datorită serviciilor complete oferite pe întreg teritoriul capitalei, dar și în zona Ilfov. Printre principalele servicii prestate, amintim:

Curățenie profesională a spațiilor de birou

Este dovedit științific că un birou curat crește în mod incontestabil productivitatea angajaților, iar firmele aleg să colaboreze cu firme profesionale de curățenie pentru a asigura confortul necesar angajaților. Urgent Curat oferă promptitudine, dar și soluții econome pentru micile și marile întreprinderi, punând la dispoziție pachete personalizate pentru curatenie in birouri, astfel încât aceste servicii să nu presupună costuri enorme pentru antreprenori.

Curățenie profesională la domiciliu

Apelarea la serviciile unei firme de curățenie la domiciliu nu mai este de mult timp o noutate, familiile moderne fiind interesate de ajutorul profesional oferit de persoanele calificate în domeniu. Viața activă și orele de muncă prelungite la birou îi provoacă pe bucureșteni să solicite serviciile prestate de firme profesionale de curățenie, pentru ca ei să se bucure de timpul liber rămas alături de cei dragi.

Curățenie profesională pentru hale industriale

Curățenia în halele industriale (Găsiți aici detalii: https://urgentcurat.com/curatenie-hale-industriale.html) a reprezentat mult timp un impediment datorită spațiilor mari și necesității de personal calificat. Aici intervine ajutorul echipei Urgent Curat, personalul fiind atestat să curețe chiar și cele mai dificile spații, utilizând echipamente tehnologice de ultimă generație pentru a oferi rezultate de invidiat.

Despre Urgent Curat

Urgent Curat aparține echipei Global Cleaning Solutions, o firmă cu capital privat care activează în domeniul curățeniei de mai bine de 10 ani. Experiența și profesionalismul de care dau dovadă, alături de produsele 100% ecologice utilizate în procesul de curățenie, a clasat Urgent Curat în topul preferințelor clienților din București și Ilfov. Global Cleaning Solutions este înregistrată sub CUI: RO 30263874, Reg. Com: J40/6230/2012, Strada Sculptorilor nr. 46, Sector 6, București.

Telefon: 0756821812

Website: https://urgentcurat.com

E-mail: office@urgentcurat.com

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare