Comunicate de Afaceri

Foloseste tevi rectangulare pentru proiectele tale in constructii!

Stiai ca aceste tevi rectangulare se numara printre acele proiecte de constructii care iti pot creste foarte mult calitatea proiectului tau? Daca te intrebai de ce, atunci acest articol iti va raspunde la intrebari.
tevi rectangulare

Ce trebuie sa stii despre aceste tevi rectangulare?

Fiind atat de populare, aceste tevi rectangulare au ajuns sa fie cunoscute si sub alte denumiri, precum profile patrate. Acestea pot fii integrate intr-o varietate de proiecte, mai ales de multe ori avand un avantaj in fata tevilor cu forme obisnuite.

De asemenea, un alt avantaj ale acestora este ca se pot cumpara sub diverse dimensiuni si au si o rezistenta foarte mare, ceea ce inseamna ca durata de viata al proiectului va fi si ea una foarte indelungata.

Acestea sunt un material de constructii si potfi gasite doar sub forma tubulara. Aceste tevi rectangulare se gasesc in diferite marimi si grosimi care raspund mai multor tipuri de nevoi si necesitati. Fata de celelalte forme de tevi care sunt mai obisnuite, cum ar fi cele circulare, acest tip de material de constructii se reamrca prin forma lor rectangulara daca ne raportam la unghiul de vedere al profilului.

Tocmai din cauza formei vazute din profil, materialele sunt cunoscute in lumea celor ce lucreaza mai des cu astfel de produse si drept profile patrate chiar daca este impropriu. Arhitectura le permite produselor per ansamblu sa capete o rezistenta inalta la presiuni mari provenite din exterior si sa ofere astfel un plus de stabilitate si durabilitate ansamblului in care sunt implementate.

Cum se realizeaza aceste profile patrate?

Categoria din care fac parte aceste tevi rectangulare este una care se obtine printr-un proces de deformare ce se realizeaza in doua feluri:
Exista doua modalitati pentru realizarea deformarii: deformarea la rece sau finisarea la cald. Fiecare dintre cele doua imprima materialului astfel prelucrat anumite proprietati specifice.

Asadar, difera atat caracteristicile mecanice, tolerantele si proprietatile pe care materialul le are in cazul realizarii sectiunilor transversale. In plus, aceste tevi rectangulare prelucrate la cald permit posibilitati de deformare mult mai mari decat cele prelucrate la rece.

Astfel, acestea sunt mult mai potrivite pentru a fi folosite in constructii in care urmeaza a fi spuse presiunii unor forte dinamice, pe cand cele deformate la rece ofera un punct de randament mare si rezista mult mai bine la forte mecanice ridicate.

Datorita faptului ca preturile acestor tevi rectangulare tind sa varieze foarte mult, noi va recomandam sa achizitionati aceste produse de la Mesteru Manole, unul dintre cei mai de incredere distribuitori de pe piata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare