Comunicate de Afaceri

Fotografie nou-nascut in aer liber

Fiecare sesiune este atat de unica si diferita, in functie de perioada anului, florile si plantele care infloresc, momentul zilei etc. Imi place absolut sa fotografiez nou-nascuti in aer liber si abia astept sa discut cu tine despre amenajarea unui Sesiune de fotografie pentru nou-nascuti in aer liber pentru micutul tau!

Ei bine, aproape oriunde! Retineti ca nu am nevoie de atat de mult spatiu. Nou-nascutii si recuzita pe care le folosesc pentru ei nu necesita atat de mult spatiu. De obicei, tin ochii deschisi pentru un tufis sau un mic petic de flori sau verdeata. Privind aceste imagini, nu ati ghici niciodata ca cele mai multe dintre acestea au fost facute intr-o zona mica intre alei si chiar intr-o parcare! Da! Unele dintre cele mai preferate fotografii ale mele sunt facute in acele peisaje bine intretinute oriunde in oras!

Este prea cald sau frig pentru ca bebelusul sa fie afara?
Nu! Vin pregatit cu tone de paturi, impachetari, tinute tricotate si bonete pentru a mentine copilul la temperatura perfecta pe tot parcursul anului. Imi place sa descopar locatia in aer liber din timp, asa ca familiarizeaza-te cu culorile si texturile disponibile pentru acea perioada a anului si planificati-va in consecinta. De asemenea, am o umbrela mare care blocheaza UV pe care o folosesc pe tot parcursul sesiunii pentru a-l mentine la umbra si confortabil.

Ce moment al zilei este cel mai bun pentru o sesiune de fotografie nou-nascuti in aer liber?

Ei bine, in orice moment al zilei functioneaza, deoarece folosesc umbrela mea mare de protectie UV pentru a acoperi copilul in timpul sesiunii, tinand la distanta lumina puternica a soarelui si permitand un mediu frumos, umbrit, prietenos cu fotografiile. Cu toate acestea, daca parintii doresc sa participe la sesiune, de obicei recomand sa filmati spre sfarsitul zilei, astfel incat sa putem obtine acele fotografii magice de familie la apus. Sesiunea de nou-nascut in aer liber dureaza aproximativ doua ore.

Credit foto - Sedinte foto nou nascuti

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare