Comunicate de Afaceri

Ganesha Caffe Victoriei aduce o bucata din Orientul Mijlociu in centrul Bucurestiului

Ganesha Caffe Victoriei este cafeneaua cu specific oriental din Centrul Vechi, cunoscuta drept locul cu cea mai buna shisha din Bucuresti. Se pare ca bucurestenii sunt mari fani ai aromelor de narghilea, frecventand destul de des astfel de localuri, insa Ganesha se numara printre preferate.

Deschisa de aproximativ un an de zile, Ganesha Caffe Victoriei a devenit rapid una dintre cele mai populare locatii din centrul vechi, fiind localizata foarte aproape de Valea Regilor. Decorul intens colorat, inspirat de cultura orientala si meniul variat, au convins bucurestenii ca aceasta este cea mai buna shisha lounge cafe din capitala. Insa ceea ce atrage de fiecare data este de fapt narghileaua disponibila intr-o multitudine de arome si pregatita cu maiestrie de catre personalul specializat.

,,Pentru noi a fost foarte important sa ne facem remarcati si sa le aratam bucurestenilor despre adevarata arta a prepararii de shisha, cunoscuta si sub numele de narghilea. Faptul ca ei o considera cea mai buna din capitala nu poate decat sa ne bucure si sa ne demonstreze inca o data ca ceea ce facem, facem foarte bine. Este o onoare pentru noi sa fim cunoscuti in acest fel”. a declarat un reprezentant Ganesha Caffe Victoriei.

Conform studiilor recente, mai mult de 35% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18-24 de ani din Bucuresti au incercat cel putin o data narghilea, iar 11% dintre acestia au narghilea acasa.

Fumatul de narghilea este considerat extrem de relaxant, reprezentand o oportunitate extraordinara de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni intr-o atmosfera prietenoasa. Pentru a accentua experienta, Ganesha Caffe Victoriei a inclus numeroase detaliile ce tin de decor, toate fiind atent alese, astfel incat sa inspire influentele din cultura Orientala in fiecare colt al cafenelei.

Scurt istoric despre shisha

Fumatul de narghilea sau shisha reprezinta una dintre cele mai vechi traditii din lumea araba. Extrem de diferita de tigara obisnuita, narghileaua reprezinta de fapt un instrument de fumat utilizat pentru prepararea si inhalarea tutunului combinat cu diferite arome. Nu se cunoaste exact anul in care a aparut prima narghilea deoarece de-a lungul timpului a suferit o serie importanta de modificari majore precum introducerea tutunului si a bolului de apa pentru a crea consistenta. Cu toate acestea, din punct de vedere istoric, se considera faptul ca narghileaua isi are originile in Persia, de unde mai apoi s-a extins in India si spre continental european, unde a devenit foarte populara.

Despre Ganesha Caffe Victoriei

Localizata pe Calea Victoriei nr. 16-20, aceasta cafenea cu specific oriental atrage prin decorul inedit si meniul variat de bauturi, inspirat de preparatele traditionale cu specific turcesc. Creata drept un lounge exclusivist cu cocktail bar, Ganesha Caffe Victoriei se numara printre cele mai populare locatii din Bucuresti si din tara.  

Fiind cea mai cunoscuta Shisha Lounge Cafe din Bucuresti, Ganesha Caffe Victoriei atrage clientii prin profesionalismul personalului sau, prin decorul inedit si prin meniul inspirat de traditii si culturi stravechi, aducand astfel o bucata din Orientul Mijlociu in inima capitalei.

Ganesha Caffe Victoriei este un lounge bar deschis in sectorul 3 al capitalei sub numarul de inmatriculare J40/14613/2018 si CUI 39986140.

Date de contact

Telefon: +40 748 336 677

E-mail: ganeshacaffevictoriei@gmail.com

Website: ganeshacaffevictoriei.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare