Comunicate de Afaceri

Greseli de curatare a tenului pe care le facem

Un model are intotdeauna grija ca tenul ei sa arate impecabil si stie ca daca nu il cureti in mod corespunzator, semnele vor incepe sa apara. Iata cateva greseli pe care le facem cel mai des:

  1. Servetele demachiante

Stim cu totii ca este mai la indemana sa te demachiezi cu niste servetele umede, dar nu sunt deloc benefice tenului nostru. Majoritatea sunt incarcate cu substante chimice care nu iti curata tenul, ci doar iti dizolva machiajul.

  1. Produse de curatare dure pe pielea grasa

Multe persoane fac greseala de a alege spuma granulara si astringenta. Fiind prea aspru cu pielea ta grasa, faci mai rau probleme, deoarece raspunsul natural al pielii atunci cand este agresat este sa produca si mai mult ulei.

  1. O singura spalare

Cele mai multe femei gresesc cand aplica o singura spalare tenului. Gandeste-te la toate lucrurile pe care le purtam pe piele - protezele de soare si serurile care se acumuleaza in timp. Adauga si machiajul pe care il purtam si poluarea din aerul orasului si vei realiza ca doar cu o singura spalare iti zgarie suprafata.

Femeile care lucreaza in anumite domenii, unde accentual este pus pe frumusete, cum ar fi jobul de model online au mereu grija sa spele tenul de doua ori seara, pentru a indeparta tot ce s-a acumulat de-a lungul zilei si a-l lasa curat.

 

  1. Comutarea temperaturii apei

Nu trebuie sa crezi in mituri - apa calda nu deschide porii, iar apa rece nu le va inchide. De fapt, trecerea de la cald la frig pune doar pielea in soc, asa ca intoarce robinetul la mijloc si pastreaza-l la o temperatura potrivita.

 

  1. Scrub, scrub, scrub

Sentimentul de piele curatata proaspat creeaza dependenta si am putea sa o facem in fiecare zi. Dar pentru a nu rupe porii, este indicat sa folosim un scrub pentru ten o data pe saptamana. Este suficient pentru a indeparta celulele moarte si a pastra tenul curat.

 

  1. Cremele de curatare

Cremele de curatare sunt minunate, nu-i asa? Atat de linistitoare pe pielea uscata si de multe ori este tentant sa punem in cantitati exagerate si sa o lasam sa actioneze, astfel incat porii nostri sa poata absorbi bunatatea.

Este gresit, pentru ca aceste produse de curatare nu sunt menite sa se foloseasca in cantitati mari si lasata foarte mult pe ten, deoarece este mai putin eficienta la curatarea suprafetei pielii.

 

  1. Sari peste lista ingredientelor

Suntem cu totii vinovati ca citim doar partea din fata a sticlelor de frumusete - elimina machiajul si curata porii infundati. Dar cand renuntam la lista de ingrediente, lipsesc lucruri importante, cum ar fi substantele chimice la care multi dintre noi sunt alergici.

De exemplu, laurilsulfatul de sodiu este un agent de spumare obisnuit, dar este si un agresor dur daca il folosesti in fiecare zi. Acorda atentia necesara ingredientelor si achizitioneaza produsul potrivit tenului tau.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare