Comunicate de Afaceri

Homeycomb si Piata Digitala au devenit parteneri!

Pe 28 martie Homeycomb a inceput colaborarea cu Reteaua de Afiliere Piata Digitala, fiind prima companie care ofera discount-uri pentru achizitionarea pieselor de mobilier si a decoratiunilor de interior, folosind o platforma flash-sales. Posibilii clienti vor fi atrasi pe pagina www.homeycomb.ro de pe paginile web proprii ale afiliatilor Pietei Digitale, care vor avea postate bannere cu produse Homeycomb. Astfel, persoanele interesate sa-si reamenajeze locuinta se vor putea bucura de aceste oferte online si vor fi directionate mai usor catre site, care le pune la dispozitie o gama larga de produse de calitate, de la cele mai apreciate firme producatoare de mobila.
Piata din Romania a dovedit ca este receptiva si pregatita pentru flash sales. De aceea Homeycomb a decis ca timpul clientului sau este foarte important si este momentul sa-i ofere acestuia posibilitatea de a cumpara obiectele de mobilier de care are nevoie online. Zilnic sunt expuse produse la preturi promotionale, iar vizitatorii site-ului pot profita de oferte sau pot opta bineinteles sa cumpere si alte produse afisate, dar care nu au preturile reduse.
Homeycomb vizeaza ca pana la sfarsitul anului 2012 sa inregistreze pana la 450.000 de abonati si sa atinga o cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro. De asemenea, afiliatii Piata Digitala vor primi un comision din vanzarea oricarui produs cumparat de catre un client care a accesat site-ul Homeycomb dand click pe un banner.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare