Comunicate de Afaceri

Imbracamintea pentru echipa dumneavoastra de la Huzo

Ofera echipei tale o tinuta moderna de fotbal imprimata digital la una dintre cele mai prestigioase si mai renumite companii care se ocupa cu imprimarea prin sublimare. Majoritatea echipelor  de fotbal din cluburile romansti folosesc acum echipament sportive obtinut prin tehnica de sublimare pentru a avea calitatea tinutei garantata .

Imbracamintea personalizata pentru echipa dumneavoastra este punctul nostru forte, pur si simplu oferiti designerilor nostri cateva idei prin completarea formularului de comanda si veti vedea cum idea dumeavoastra se transform intr-un kit complet unic, conform specificatiilor dumneavoastra. Nu numai ca designul este unic, dar putem include, de asemenea, sponsorii dumneavoastra pentru a adauga aceasta nota profesionala.

Fiecare imbracaminte este creata folosind cele mai bune tesaturi din poliester respirabile, cu uscare rapida, combinate cu cerneluri de sublimare de calitate  pentru a asigura cel mai bun kit. Imbracamintea de echipa dureaza mai mult decat alte produse fabricate in mod traditional, datorita durabilitatii metodei de imprimare. Aceste echipamente vor dura multi ani, deoarece fiecare imprimeu face parte din material si amprentele sponsorului, numele si numerele nu se vor estompa, crapa sau decoji.

Raportul calitate pret excelent si accesibil este pentru fiecare model de echipament pentru fotbal personalizat si include toate insignele,sponsorului, numele, numerele si decalcomanii pentru maneci in cadrul pretului. Durata lunga de viata a echipamentelor de meci sublimate asigura o valoare generala mare pentru fiecare club de fotbal.Modelele de articole de imbracaminte nu sunt intrerupte niciodata, asigurandule clientilor nostri ca pot reveni sezon dupa sezon

Articolele de imbracaminte realizate de Huzo.ro prin procedeul de imprimare prin subimare vor fi mereu calitativ superioare altor furnizori datorita tehnologiei avansate care este folosita in cadrul companiei Huzo.ro

Daca doriti consultanta sau aveti un proiect care sa constea in imbracaminte pentru echipe sportive , va invitam pe  site-ul www.huzo.ro pentru a complete formularul de comanda si unul dintre consultantii nostri va lua legatura cu dumneavoastra !

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare