Comunicate de Afaceri

Industria de flash sales din Romania se extinde si pe home & deco

Homeycomb.ro ofera incepand de astazi posibilitati nelimitate de achizitionare a obiectelor de home&deco ale brandurilor de top si designerilor de prestigiu international, chiar de acasa din fata calculatorului. Iurie Turcan, Managing Partner Homeycomb.ro apreciaza ca “Piata din Romania a dovedit ca este receptiva si pregatita pentru flash sales- oferte extraordinare insa limitate ca si numar si durata in timp. Prin Homeycomb.ro romanii au acum acces la branduri autentice oferite la discount-uri semnificative de pana la 70%. Ne-am propus ca in 2012 sa aducem clubului nostru pana la 450.000 de abonati, iar cifra de afaceri pe care dorim sa o atingem pana la sfarsitul anului sa depaseasca 5 milioane de euro.”
De-acum inainte posibilitatile sunt nelimitate si in materie de home&deco. Cu doar un singur click, Homeycomb.ro ofera acces la canapele, obiecte de mobiler, corpuri de iluminat, accesorii sau mobilier de birou din ultimele colectii ale brandurilor de top sau realizate de cei mai faimosi designeri din intreaga lume, dar oferite la preturi de nerefuzat. In Romania, atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase ale tarii, nu sunt foarte multe show-room-uri de mobila care sa raspunda tuturor cerintelor de calitate, design, inovatie, exclusivitate si in plus, nu toate obiectele sunt expuse. Pe Homeycomb.ro se poate profita de produse ce sunt la promotie, unele dintre ele in fiecare zi, insa exista libertatea de a alege si orice alt tip de produs. Mai mult decat atat, in scurt timp, abonatilor homeycomb.ro le va sta la dispozitie si un designer care va simula intregul design al casei, iar clientul va avea acces de acasa la programul care ii va personaliza oferta.
“Prin aceasta platforma de flash sales propunem practic o revolutie in domeniul home&deco din Romania. Acum abonatii homeycomb au acces foarte usor la branduri precum: Bruehl, Natuzzi, Karim Rashid, Nicholas Chachamis, Kafka Goes Pink, Gino Carollo, la discount-uri de pana la 70% “a adaugat Iurie Tucan. Este un proiect indraznet pentru piata din Romania, insa noi suntem increzatori in reusita.”
Homeycomb.ro, filiala Homeycomb UK celebreaza in acelasi timp valentele esteticului la standarde de calitate si se adreseaza tuturor celor care isi doresc un interior cu adevarat special, astfel de facilitati fiind oferite in acest moment doar in Statele Unite ale Americii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare