Comunicate de Afaceri

Ingrijirea animalelor de companie, pe intelesul elevilor de clasa a doua

Incepand cu luna noiembrie, elevii claselor a doua din sectoarele 2 si 3 ale capitalei vor putea invata la scoala cum sa aiba grija cat mai bine de animalul lor de companie… si nu numai. In cadrul lectiilor deschise organizate de Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC) in parteneriat cu Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti si Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania, elevii vor avea ocazia sa afle lucruri noi, interesante, dar si utile, despre animalutele din viata lor si nevoile acestora.
Proiectul “ABC-ul animalelor de companie” presupune predarea unor lectii interactive de catre un medic veterinar, o singura ora, la fiecare dintre clasele a doua. Orele de predare vor fi relaxate, pe intelesul tuturor elevilor si axate pe chestiuni concrete despre cum trebuie ales un animal de companie, despre modul in care trebuie ingrijit, hranit si iubit.
Copiii trebuie sa invete cate putin din toate: sa numere, sa socoteasca, sa citeasca si, de ce nu, sa aiba grija corespunzator de animalutele lor de companie! La ce pot fi de folos cainii si pisicile in gospodarie, care este hrana sanatoasa pentru ei, cand vor sa se joace si de ce devin agresivi, cum se pot feri de cainii vagabonzi periculosi si ce trebuie sa faca in cazul in care sunt muscati … cei mici vor obtine raspunsuri la toate aceste intrebari chiar de la medicul veterinar.Despre ARPAC
Fondata in 2003, ARPAC este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, creata pentru a reprezenta, sprijini si sustine interesele comune ale membrilor sai, importatori si producatori de hrana pentru animale de companie. Din 2006, ARPAC este membra a Federatiei Europene a Producatorilor de Petfood (FEDIAF). Membrii ARPAC sunt: Mars Romania, Nestle Romania, Royal Canin Romania, Nordic Petfood Distribution si Angst S.A.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare