Comunicate de Afaceri

Iulius Mall Iasi a inaugurat un salon Perfect Nails

┬źDeschiderea noii locatii ne ofera multe persective de dezvoltare, in contextul in care Perfect Nails are saloane si la mall-urile Iulius din Cluj si Timisoara. Oferim servicii de cea mai buna calitate realizate cu produse naturale, care au proprietati de regenerare si reparare ┬╗, a declarat Mihai Iacob, proprietarul francizei Perfect Nails care a deschis salonul din incinta Iulius Mall.
Personalul este instruit special, in scoala de pregatire a tehnicienilor de unghii apartinand retelei Perfect Nails, de catre instructori calificati conform standardelor americane. De la manichiura simpla, pana la extensii acrilice cu insertii de cristale Swarovski, pana la pedichiura si tratamente cu saruri marine, aloe, eucalipt, mustetel sau lavanda, gama de ingrijire este deosebit de variata, iar preturile incep de la 13 lei. Pe langa calitatea servicilor oferite, salonul Perfect Nails din cadrul Iulius Mall ofera importante programe de fidelizare si reduceri consistente de preturi care pot ajunge pana la 20%.
Reteaua Perfect Nails a deschis primul centru in anul 2000, iar la momentul actual opereaza in 13 orase, precum Bucuresti, Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Deva, Cluj etc.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulius Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare