Comunicate de Afaceri

Joaca si liniste cu noul Silence Force de la Rowenta!

Si cum stim ca aspiratul nu este o munca usoara si deseori ne doare spatele, iar muschii mainilor sunt extrem de solicitati, Rowenta a gasit solutia prin intermediul functiei ergonomice. Puteti aspira folosind ambele maini si dintr-o pozitie mult mai confortabila.
Mai mult decat atat, nu trebuie sa va mai faceti griji nici in privinta locurilor greu accesibile, caci aspiratorul are o utilizare mult mai eficace, in special in cazul covoarelor, dar si o libertate de utilizare in cazul spatiilor inguste. Astfel, cel mic se poate strecura si in cele mai ascunse locuri ale casei, fara sa te mai ingrijorezi ca este expus microbilor si prafului.
Silence Force Extreme dispune si de o periere usoara, pentru curatarea zonelor greu accesibile, dar si de un sistem de blocare pentru o racordare sigura intre maner si tub, ca si intre cap si tub. Pe langa acestea dispune si de un sistem telescopic si de protectie la socuri.
De acum inainte, aspiratorul pastreaza putinele momente de liniste de care ai nevoie dupa orele petrecute la birou! Puternic la interior, Silentios la exterior!

Pret recomandat: 999 Lei!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare