Comunicate de Afaceri

KRUK Romania: Date statistice din portofoliul companiei de recuperare creante pentru primele 6 luni din 2015

Primele 6 luni ale anului 2015 aduc in prim plan date statistice ale portofolilului KRUK Romania. Astfel, compania a administrat <b>975.000 creante cu o valoare nominala totala de 8,5 miliarde RON. 96% dintre acestea apartin persoanelor fizice si au o valoare nominala de 7,2 miliarde RON.</b>

Dintr-o repartizare pe regiuni a creantelor inregistrate, Muntenia se afla pe primul loc, cu 36% din totalul creantelor, urmata de regiunea Transilvaniei cu 286.213 cazuri (31%). Dobrogea se afla pe ultimul loc, cu un numar total de creante de 41.564.

Valoarea medie a unei creante detinuta de o persoana fizica din portofoliul KRUK Romania, la sfarsitul primului semestru 2015, a fost de 8.672 RON. In regiunea Transilvaniei se inregistreaza cea mai mare valoare medie a unei creante, de 10.793 RON, in timp ce in Moldova se inregistreaza cea mai scazuta valoare medie, de 6.038 RON.

La sfarsitul lunii iunie 2015, in portofoliul KRUK Romania erau 29.513 de persoane cu datorii din judetul Timis , iar creanta cu cea mai mare valoare detinuta de o persoana din judetul Timis, era de aproximativ 2 milioane RON.

In prima parte a lui 2015, compania a deschis birouri regionale unde isi desfasoara activitatea consilierii in colectare directa, care sunt astfel mai aproape de clienti. Si in Timisoara functioneaza un birou regional.

“Clientul nostru, persoana cu datorii, este in permanenta in centrul fiecarei activitati pe care o desfasuram. Proiectele noastre, imbunatatirile pe care le aducem operatiunilor dezvoltate de companie au ca principal obiectiv gasirea celor mai eficiente si viabile solutii pentru problemele cu care se confrunta persoanele cu datorii. Rezolvarea problemelor financiare ale clientilor este deopotriva succesul lor, cat si al nostru, impreuna gasim cele mai bune solutii de plata a datoriilor”, a declarat <b>Tomasz Ignaczak</b>, Directorul General al <a href="http://ro.kruk.eu/news/art78,date-statistice-din-portofoliul-kruk-romnia-pentru-primul-semestru-al-anului-2015.html">KRUK Romania</a>.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kruk Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare