Comunicate de Afaceri

Lansare Dansam Pe Nori - specialistii in fum greu pentru nunta

De foarte multe ori, nunta este cel mai memorabil moment din viața unui cuplu, filmarea sa fiind evenimentul la care familia se întoarce mult timp după ce acest eveniment a avut loc. De aceea, orice minus de atunci poate fi motiv de frustrare și nemulțumire pentru respectivul cuplu, dar și a celor prezenți ca invitați la respectiva nuntă.

Tot mai multe persoane își doresc ca de la nunta lor să nu lipsească acest tip de elemente care fac ca evenimentul în sine să devină memorabil pentru toți cei prezenți. Acest fapt a determinat ca organizatorii implicați în organizarea de nunți să folosească mașini cu fum greu pe bază de gheață carbonică pentru a asigura o experiență de basm celor prezenți. 

De aceea, o lansare Dansăm Pe Nori – specialiștii în fum pentru nuntă nu a fost o surpriză pentru cunoscători, știind că echipa Party Music este deja în elita organizatorilor de evenimente speciale de calitate, avand ca activitate principala servicii de DJ la nunta, botezuri si alte tipuri de evenimente. Firma s-a specializat de asemenea în folosirea mașinăriilor care crează acest fumul răcit pe baza gheții carbonice și a apei fierbinți, reușind să ofere experiențe speciale la numeroase evenimente. 

Consistența fumului greu degajat poate fi ajustat după nevoile clienților, el nefiind nici nociv pentru aparatul respirator al celor prezenți, și nici nu se ridică la o înălțime mai mare de un metru de la nivelul solului. 

O nuntă care are parte de perdeaua de fum greu de la dansul mirilor și la care, din paharele de șampanie se ridică celebrul fum greu creat din câte un cub de gheață carbonică, va rămâne în memoria tuturor ca un eveniment perfect.  În special, dansul mirilor într-o atmosferă care crează iluzia că perechea ar dansa pe nori are un efect foarte puternic asupra celor prezenți. 

Filmarea unei nunți care a avut parte și de efecte speciale create cu ajutorul fumului greu pe bază de gheață carbonică se transformă astfel într-un eveniment pentru toți participanții la eveniment. Iar a avea parte de un astfel de cadru magic nu este deloc o povară financiară, costul de închiriere fiind de doar 500 lei. În această sumă, pe lângă mașina de creat fum greu aveți asigurat transportul echipamentului în București și împrejurimi, la pachet cu gheața carbonică pentru paharele de șampanie primite de invitați la intrarea în sală. Nu poți lăsa evenimentul tău special să fie lipsit de specialiștii în fum pentru nuntă pentru că cea mai importantă zi din viața unui cuplu trebuie să fie magică!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Party Music

Comentarii

Cauta

Categorii populare