Comunicate de Afaceri

Lista preturi city break! Vezi cu cati bani poti calatori in cele mai frumoase orase din Europa

Nu exista turist, amator sau experimentat, care sa nu-si planifice cel putin o data in viata un city break intr-unul din marile orase ale Europei. Motivele pentru care acest tip de vacante a devenit atat de popular in lumea intreaga, inclusiv in randul romanilor, sunt variate – incepand de la considerente de ordin financiar si pana la cele care tin de timpul liber. Cu alte cuvinte, alegand sa vizitezi orasul preferat din Europa prin intermediul unui city break iti vei indeplini visul de a calatori in destinatia respectiva cu un minumum de efort financiar. Altfel spus, avand in vedere ca o astfel de minivacanta se desfasoara pe parcursul a doar 2-3 zile, nu va trebui sa scoti o avere din buzunar pentru cazare, principala grija a oricarui turist.

Pe de alta parte, un city break iti permite sa vizitezi oricand destinatia favorita de pe batranul continent european, fara a fi nevoit sa-ti sacrifici zilele de concediu pentru a-ti satisface aceasta placere. Avand in vedere ca traim intr-o societate hiperactiva, in care lipsa timpului liber este o problema acuta pentru majoritatea dintre noi (cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de practicarea hobby-urilor personale), un city break rapid planuit intr-un weekend devine cea mai simpla varianta de relaxare si evadare din rutina cotidiana pentru omul modern.

Drept urmare, datorita solicitarilor numeroase, Christian Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania, a intrat de curand pe segmentul City Break, lansand o varietate de oferte de minivacante la preturi accesibile pentru orice turist. Iata, in continuare, lista destinatiilor incluse in program, insotite de preturile aferente!

City break Milano: de la 50,26 Euro / persoana
City break Berlin: de la 52 Euro / persoana
City break Londra: de la 61,15 Euro / persoana
City break Viena: de la 75,34 Euro / persoana
City break Madrid: de la 77,30 Euro / persoana
City break Atena: de la 107,43 Euro / persoana
City break Barcelona: de la 127,83 Euro / persoana
City break Bruxelles: de la 137,40 Euro / persoana
City break Paris: de la 155 Euro / persoana
City break Praga: de la 164,19 Euro / persoana
City break Florenta: de la 165,40 Euro / persoana
City break Lisabona: de la 169,63 Euro / persoana
City break Amsterdam: de la 194,13 Euro / persoana
City break Venetia: de la 328 Euro / persoana

Lista de preturi de mai sus este actualizata pentru luna decembrie, dar poate suferi mici modificari in functie de disponibilitatea biletelor de avion si a hotelurilor. Preturile afisate sunt orientative, incluzand transportul cu avionul (dus-intors) si cazare pentru doua-trei zile, in functie de hotelul ales si perioada minivacantei. Rezervarile se fac pe site-ul Christian Tour sau in cele 40 de agentii din toata tara. De asemenea, pentru mai multe detalii poti apela un consultant la numarul de telefon 021 9247.

Pe langa programul City Break, Christian Tour a lansat deja si programul Early Booking pentru anul 2019. Asadar, daca vrei sa-ti planifici din timp urmatoarea vacanta de vara, acum poti profita de reduceri de pana la 50%!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Christian Tour

Comentarii

Cauta

Categorii populare