Comunicate de Afaceri

Machiajul de nunta este o haina pretioasa. Afla-i secretele

  Maia Bijou  a adus in ultimii zece ani bijuterii din aur aflate mereu in tendinte in cele doua magazine din Galati. 

Indiferent că este vorba de inele de logodnă cu sau fara diamante, verighete din aur sau bijuterii pentru copii din aur, clientul nostru stie ca primeste bijuterii unice si consultanta.  Piesele de la Maia Bijou insotesc clientii nostri la toate evenimentele importante, completeaza tinute si transmit mesaje.

Ne place sa aducem informatii utile clientelor Maia Bijou. Si cum bijuteriile din aur, pietrele pretioase si machiajul au acelasi rol, sa infrumuseteze, i-am facut o vizita Larisei Boitan si am rugat-o sa impartaseasca informatii utile viitoarelor mirese. Speram ca informatiile va vor fi de folos!

Cum alegem make-up artistul pentru nunta?

 “Un make-up artist are un rol extrem de important in a face ziua mai frumoasa unei mirese. Totul trebuie sa fie perfect” spune Larisa Boitan. Si atunci specialistul iti recomanda sa iti cunosti make-up artistul, sa te asiguri ca are produse de calitate, ca a inteles exact ce iti doresti si ca rezultatul va fi cel pe care il urmaresti. 

In ziua nuntii nici un risc nu este prea mic.Larisa Boitan

“Alege sa vizitezi salonul, sa cunosti oamenii care vor lucra pentru tine si solicita un machiaj de proba. Machiajul de proba nu trebuie privit ca un cost ci ca un mod in care te asiguri ca make-up artistul a inteles perfect ce iti doresti pentru ziua nuntii.  Astfel incat efectul final sa nu fie de papusa machiata ci doar tu -mireasa dar mult mai frumoasa.” spune make-up artistul.

Consilierea inaintea machiajului din ziua nuntii

Din dorinta de a oferi tot ce-i mai bun in ziua nuntii, make-up artistii au introdus sedinta de consiliere inaintea nuntii. Astfel, poti fi ghidata din timp in legatura cu accesoriile, bijuteriile, coafura si tipul de decolteu care ti se potrivesc. Mai este un element pe care Larisa l-a subliniat, responsabilitatea make-up artistului in a calma, relaxa mireasa. El este primul sau poate al doilea specialist la care ajunge in ziua nuntii. Rolul sau este acela de a o face sa se simta Mireasa din momentul in care a intrat in salon.

Maia Bijou recomanda serviciul de consiliere oferit gratuis de catre Larisa Boitan. Evenimentul va avea loc in luna ianuarie 2019 si sunt invitate  toate viitoarele mirese.

Maia Bijou a aflat ce anume trebuie sa stie mireasa despre machiajul ei

Machiajul de nunta este ca o haina pretioasa. Cu cat ii stim secretele cu atat ii vom mentine frumusetea pentru o durata mai lunga de timp. Sugestia oferita de catre Larisa Boitan este sa evitam temperaturile extreme si sa ii oferim o ingrijire corespunzatoare tenului. Doamnele/domnisoarele ar trebui sa faca un piling soft la fiecare 10 zile, urmat de o hranire intensiva cu Acid Hialuronic, Water Drops. Cremele de zi  si  de noapte trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de ingrijire.

"Viitoarea mireasa trebuie sa isi creeze un ritual de ingrijire cu un an inaintea nuntii. Asa cum hranim corpul si il hidratam asa trebuie sa procedam si cu fata.” declara Larisa Boitan.

Maia Bijou a aflat si ce este In Tendinte -Machiajul structural

Larisa recomanda Machiajul structural – jocul cu structuri si texturi- pentru ca aceasta este ultima tendinta. Machiajul structural este o combinatie de pigmenti de culori care adapteaza machiajul pentru zi, facandu-l soft iar pentru noapte il face sa arate ca un machiaj profesional.

 Un make-up artist se poate relaxa atunci cand mireasa se uita in oglinda si spune WOW!

Pana la sfarsitul lunii septembrie, la bijuteria Maia Bijou, ai 10% reducere la Verighetele din aur de la Coriolan! Vezi oferta si vino in magazinele Maia Bijou.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ROMERO

Comentarii

Cauta

Categorii populare