Comunicate de Afaceri

MerlinX Romania anunta extinderea numarului de parteneri

In primul semestru din 2010, compania MerlinX Romania a inregistrat cu succes, o crestere a numarului de parteneri, depasind cifra de 100 de agentii de turism partenere : ,,Aceasta reusita se datoreaza exclusiv, produsului nostru, a carui eficienta a ajuns sa fie inteleasa, din fericire, de cat mai multi agenti de travel’’ declarat Andrei Petrescu, Sales Manager la MerlinX Romania. Aplicatia dezvoltata de MerlinX Romania, permite afisarea ofertelor, actualizate automat, de la principalii touroperatori din Romania si Europa, pe pagina de internet a agentiilor de travel : ,,Aceasta metoda aduce un beneficiu real agentilor de travel, deoarece este fizic imposibil pentru o persoana sa incarce toate ofertele actualizate a turoperatorilor cu care colaboram.” a completat domnul Andrei Petrescu.

Compania MerlinX, a avut in vedere, in momentul realizarii acestui soft, atat beneficiile pe care le aduce acesta agentiilor de turism cat si turistului roman. Un beneficiu considerabil, pentru clientii agentiilor de turism, este pretul ofertelor turistice incarcate in sistemul de rezervari. Preturile afisate in motorul de cautare MerlinX sunt preturi finale ale pachetelor turistice, clientul avand acces la oferta finala a fiecarui sejur afisat in sistem. Fiind configurat pe baza principiilor europene, pretul final include toate taxele aferente unui pachet turistic, astfel incat clientul sa nu aiba surprinze in momentul in care contacteaza agentia de turism pentru o oferta expusa in motorul de cautare.

Produsul MerlinX Romania a fost constituit pentru a da un plus de calitate serviciilor turistice romanesti.
Sistemul de rezervari promoveaza nivelul crescut al calitatii serviciilor agentiilor de turism, prin faptul ca munca agentului de turism va fi concentrata intr-o proportie majoritara asupra consilierii si explicarii serviciilor suplimentare clientilor, nefiind preocupati de incarcarea zilnica a ofertelor turoperatorilor si afisarea de pret. Sales managerul MerlinX Romania a specificat faptul ca: ,,de cele mai multe ori agentul de travel pierde din timpul dedicat clientului pe actualizarea ofertelor, comportament nefavorabil atat pentru agentie cat si pentru turist. Aplicatia noastra propune clientului toate ofertele turoperatorilor parteneri si pretul final al produsului, agentul de travel avand posibilitatea de a se concentra pe cerintele clientului’’.

MerlinX Sistem este o companie romaneasca ce promoveaza si sustine sistemul de rezervari online MerlinX. Acest sistem ofera posibilitatea de interconectare intre toti turoperatorii si agentiile de turism active pe o anumita piata printr-o interfata comuna, creata special pentru o utilizare facila.
Produsele turistice a peste 210 turoperatori si furnizorii de servicii sunt distribuite catre mii de agentii de turism prin intermediul acestui sistem de rezervari. MerlinX este o solutie online de ultima generatie si orientata spre reducerea costurilor pentru industria turistica, bazandu-se pe proceduri standardizate. MerlinX este intr-o continua crestere si expansiune a pozitiei pe piata, prin abordarea tuturor segmentelor de travel. Portofoliul companiei este consolidat de noi proiecte domestice, precum si de proiecte la nivel european, pentru a putea face fata schimbarilor constante ale pietelor.

Monica Gavrila
Pr Account Executive
monica.gavrila @davantage.ro
www.davantage.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare