Comunicate de Afaceri

Noile agentii de turism "responsive"

Dezvoltarea unui mediu de design interactiv a website-urilor agentiilor de turism este una dintre componentele de business ale sistemului de distributie MerlinX. Atat vechea solutie de realizare a unui website static, cat mai ales noua solutie Vacation CMS de desenare, realizare si gazduire a unui website complet „responsive” sunt unele dintre modalitatile esentiale de distributie a produsului turistic atat la nivel local cat mai ales international. „Noua solutie Vacation CMS, oferita de la inceputul anului si pe piata din Romania, permite agentiilor de turism sa-si construiasca, sa-i personalizeze complet si sa-si gazduiasca un website cu un continut unic in Romania: peste 20 de mari turoperatori romani si internationali cu peste 200 milioane de oferte, peste 300 de companii aeriene low-cost, de linie sau charter, peste 10 integratori hotelieri mondiali cu peste 100.000 de unitati de cazare, zeci de produse conexe turismului, dar mai ales inserarea de oferte proprii si informatii despre agentie si agenti, intr-un website care respecta complet cerintele actuale de SEO ale Google ori alte celorlalte motoare de cautare” declara Dan Vladea, Area Manager RO & HU al companiei Merlin.X. „Dincolo de caracteristicile tehnice si SEO ale aplicatiei, sta, de fapt, un rezultat notabil al industriei turistice romanesti: agentiile au constientizat ca fara o prezenta puternica online nu mai pot rezista, iar pentru noi faptul ca Romania este prima tara in care toate agentiile cliente ale solutiei de distributie MerlinX au trecut deja pe noua varianta „responsive” de dezvoltare website, arata ca managerii acestor agentii inteleg diferenta intre antreprenoriat si dependenta, intre continutul ales pt turisti si cel servit, respectiv opteaza pentru consilierea turistilor in alegerea celui mai bun produs in functie de criteriile pe care acestia le doresc”.

Modulul Vacation CMS, care se adreseaza exclusiv agentiilor de travel, este o solutie de design, constructie si gazduire a unui website cu design „responsive”, singurul de pe piata din Romania de acest fel si care inglobeaza automat continutul si ofertele a sute de furnizorii de servicii turistice sau conexe acestui domeniu. Agentiile de turism care il utilizeaza pot sa-si realizeze singure design-ul sau pot opta pentru sfaturile agentiilor de creatie cu care lucreaza in mod curent, pot alege si promova tipurile de produse dorite (vacante, bilete de avion, cazari, etc.) atat din oferta proprie cat si din cea a furnizorilor contractati, pot promova oferte si solutii de vacanta ori deplasare pentru toate tipurile de clienti. Pentru a benefecia de avantajele acestei aplicatii o agentie de turism trebuie doar sa fie posesoarea numelui de website, restul serviciilor fiind complet integrate.

Merlin.X Sistem este o companie ce promoveaza si sustine sistemul de rezervari Merlin.X – Leisure GDS. Acesta ofera posibilitatea de interconectare intre toti turoperatorii sau prestatorii de servicii turistice si agentiile de turism active pe o anumita piata printr-o interfata comuna. Produsele turistice a peste 480 turoperatori si furnizori de servicii sunt distribuite catre mii de agentii de turism prin intermediul acestui sistem de rezervari. Merlin.X este o solutie online de ultima generatie, orientata spre reducerea costurilor pentru industria turistica, bazandu-se pe proceduri standardizate.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare