Comunicate de Afaceri

Obsesia crizei: trendul “dincolo era mai ieftin…”

Venind in intampinarea nevoilor turistilor de a cumpara vacante tot mai ieftine, agentiile de turism se supun trendului, introducand oferte la preturi aproape incredibile, comparativ cu anii trecuti.

Astfel, exista destinatii in cataloagele agentiilor de turism care nu necesita un efort financiar ridicat si care sunt extrem de atractive pentru turistii focusati pe cautarea celui mai mic pret, prin prisma conditiilor meteo excelente, a infrastructurii moderne si nu in ultimul rand, prin prisma serviciilor de calitate la preturi accesibile. Egiptul este o destinatie care indeplineste in totalitate aceste conditii: exista oferte speciale pentru un sejur, plajele insorite sunt numai bune pentru relaxare, apa marii este excelenta pentru inot si alte sporturi acvatice, iar preturile sunt si ele reduse si adaptate portofelelor turistilor. Aceste avantaje sunt cu atat mai atragatoare cu cat, in pachetul de vacanta sunt incluse mai multe beneficii decat de obicei, precum excursii optionale gratuite.

„Consider ca Egiptul este o destinatie cheie pentru cei care vor sa se bucure de lux la preturi de criza. Luand in considerare faptul ca avem exclusivitate in Romania pe binecunoscutul lant Red Sea Hotels din Egipt, am propus pachete de vacanta disponibile efectiv pentru toate bugetele. Ca si destinatii, ne axam pe Hurghada si Sharm El Sheikh, destinatii de top, extrem de solicitate si apreciate de turisti.” declara managerul Best Reisen, Csaba Garamsegi. Acesta mai adauga „ Un exemplu concret ar fi pachetul de vacanta pentru un sejur in Hurghada, cu zbor charter direct Bucuresti – Hurghada – Bucuresti, 8 zile/ 7 nopti, in regim de demipensiune, hotel de 4****, la doar 329 euro, cu bilet de avion, transferuri , cazare si masa conform ofertei. Pretul include si asistenta si ghid de turism in limba romana, taxele de aeroport, rezervare viza si asistenta. O oferta asemanatoare ca si pret avem si in Sharm El Sheikh, Perla Marii Rosii, unde, un pachet de vacanta de 8 zile/ 7 nopti, cu zbor charter direct din Bucuresti, la hotel de 4****, in regim de demipensiune, costa doar 349 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret. In plus, pentru cei care opteaza pentru plecarile din 7 si 14 noiembrie, oferim gratis o excursie facultativa cu vaporul cu fund de sticla, pentru a putea admira minunata lume subacvatica a Marii Rosii.” Mai mult, managerul Best Reisen concluzioneaza: „ Ofertele propuse sunt valabile pentru plecarile din luna noiembrie. Astfel, ca si destinatie exotica, recomand Egiptul in aceasta perioada, atat din punct de vedere al preturilor fabuloase cat si din punct de vedere al conditiilor climatice ideale: soarele straluceste 99% din timp, intr-un an, temperatura medie anuala nu scade sub 22 grade Celsius, umiditatea este foarte scazuta, iar briza Marii Rosii imbie turistii in practicarea diferitelor sporturi acvatice.”

In concluzie, procesul epuizant de cautare a pachetelor de vacanta la preturi cat mai mici are rezultate: agentiile propun oferte speciale cu bonusuri incluse iar turistii sunt atrasi de vacantele de lux care au devenit accesibile, odata cu obsesia crizei si faimosul trend „dincolo era mai ieftin...”

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Georgiana Corsau
PR Manager - D’Avantage Consult
0740 306 603 / 0264 40 27 26
georgiana.corsau@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare