Comunicate de Afaceri

Oferte de Nunta pentru 2020 la Almira Ballroom Bucuresti

Indiferent cum arata pentru tine nunta de vis, Almira Ballroom Bucuresti are locatia potrivita! Almira Ballroom Bucuresti este Alegerea Nr. 1 in Bucuresti pentru Organizarea de Nunti! Au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, astfel ca petrecerea ta de nunta va fi de exceptie.
 
Salonul de nunta Almira Ballroom Bucuresti este open-space, fara stalpi interiori de sustinere, va ofera posibilitatea de a aranja mesele invitatilor exact cum doriti. Saloanele de nunta Almira Ballroom Bucuresti are suprafete si capacitate de 400 mp, putand gazdui de la 100 pana la 300 de invitati. Cu siguranta vei gasi sala de nunta care sa bifeze toate cerintele tale!
 
Locatia de nunta Almira Ballroom Bucuresti are bucatarie proprie, care respecta toate standardele si cerintele normelor in vigoare, cu spatii de productie corect delimitate si utilate corespunzator. Vezi mai multe locatii nunta Bucuresti aici !
 
Meniurile de nunta Almira sunt un adevarat festin culinar
 
Bucatatii nostri sunt adevarati maestrii in gastronomie concep meniuri diversificate, intotdeauna proaspete, la rang de arta culinara. Festinul culinar deosebit este insotit de o gama larga de bauturi alcoolice in sistem Open Bar - Consum nelimitat.
 
Lasa-te pe mana bucatarilor nostri si alege unul dintre cele 4 meniuri de nunta concepute de noi. Tarifele noastre includ toate taxele; nu exista taxa de sala, taxa de dop, taxa de servire.
 
Puteti beneficia si de unele discounturi in functie de ziua nuntii. 
 
In plus, Almira Ballroom Bucuresti va ofera si unele servicii incluse in pretul meniului, precum camera mirilor, wedding planner, aranjamente de sala si aranjamente florale, hostess la intrarea in locatie pentru directionarea invitatilor, facilitati pentru fumatori (traversa covor rosu, copertina, mese cocktail).
 
Mai multe detalii despre ofertele de meniu nunta pentru 2020, gasiti aici.
 
 
 
 
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare