Comunicate de Afaceri

Oferte-lastminute.ro: Un nou sistem, un nou design,

Noua structura modernizata a portalul turistic aduce o serie de beneficii directe care confera amatorilor de vacante posibilitatea de a achizitiona pachetele turistice dorite fara a depasi bugetul disponibil. Turistul obtine astfel vacanta visata prin intermediul catorva click-uri, fara drumuri suplimentare la sediul agentiilor de turism.

Sub egida ’’Calatoreste cu noi’’, formatul modern al portalului aduce in prim plan un nou soft electronic de cautare a ofertelor turistice, unic pe piata din Romania, apartinand companiei Merlin-X. Sistemul de rezervari online actualizeaza zilnic peste 1,2 miliarde de preturi de la turoperatori romani, maghiari, austrieci si nemti, furnizand turistilor oportunitatea de a-si cauta vacanta dorita la pretul cel mai bun. ’’Plimbatul de la o agentie de turism la alta in vederea achizitionarii celei mai bune oferte de vacanta, a devenit obositor pentru turistul roman. De aceea, clientul nostru este propriul sau agent de turism: pe langa diversitatea si confortul oferite de baza de date (permanent actualizata de noul motor de cautare), rezervarile se efectueaza in timp real iar vacantele sunt tailor made , in functie de gusturile fiecarui turist. ’’ declara Liana Borz, referent marketing Oferte Last Minute.

’’Comunicarea eficienta este esentiala atat pentru noi, ca agentie de turism virtuala, cat si pentru clientii dornici de a evada din stresul cotidian. Din acest considerent, am propus un format nou, cu un design proaspat, accesibil, atractiv, care sa ofere fiecarui turist maxima transparenta in momentul in care efectueaza rezervarea pentru vacanta mult asteptata. Multitudinea pachetelor turistice oferite de portalul Oferte-lastminute pot fi mult mai usor accesate atat de cunoscatorii in domeniu cat si de cei care doresc sa-si conceapa singuri excursia din destinatia dorita’’ declara Liana Borz. Astfel, Oferte-lastminute.ro, prin dinamism si un motor de rezervare extrem de modern, ofera cel mai bun mijloc prin care o persoana poate sa-si creeze pachetul de vacanta convenabil, personalizat, in limita buzunarului sau, la cel mai bun raport calitate-eficienta-pret.

Oferte-lastminute.ro este primul website autohton care ofera clientilor pachete de servicii turistice complete care variaza de la o compilatie vasta a ofertelor de vacanta ale marilor turoperatori la cazari in tara si strainatate regasite in cel mai nou soft electronic de cautare a destinatiilor turistice. Produsul apartine agentiei de turism virtual Global Side. Din componenta echipei fac parte specialisti in comunicare, IT si PR, iar agentii de turism au o vechime de peste cinci ani in acest domeniu.

Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0746502044 / 0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare