Comunicate de Afaceri

OrasulFlorilor.ro aduce primavara in sufletele celor dragi. Livrati Flori de 1 Martie deosebite, martisorul floral discret si parfumat

Cu grija, pasiune si dedicare pentru arta florala, maestrii echipei florariei online OrasulFlorilor.ro au grija ca fiecare buchet de flori de Martisor sa ilustreze sentimentele pe care vreti sa le transmiteti celor dragi, Din plante ornamentale de sezon, atent selectate in fiecare aranjament creat, floraria online OrasulFlorilor.ro va livra cu promptitudine cele mai frumoase buchete de 1 Martie, oriunde in tara si Bucuresti.

Florile de Martisor, incununarea simbolisticii sarbatorilor de primavara

In traditia romaneasca, Martisor simbolizeaza triumful primaverii asupra iernii, un motiv de bucurie pe care fiecare persoana vrea sa il transmita mai departe. Iar pentru ca un buchet de 1 Martie poate spune mai mult decat o fac 1000 de cuvinte, maestrii florari de la Orasul Florilor au avut grija sa selecteze plante cu cea mai bogata simbolistica, pe care le gasiti aici https://www.orasulflorilor.ro/florarie-online/evenimente-speciale/1-martie-martisor/ ,pentru ca buchetele de Martisor sa fie incununarea parfumata si colorata a primaverii. Prin cateva click-uri, alegeti cele mai frumoase combinatii de flori de 1 Martie, precum:
• Buchetele de Martisor compuse din gerbere bogate, eucalipt si solidago, un aranjament cu un aer boem si revigorant;
• Buchete de 1 Martie traditionale, cu lalele, frezii si miniroze, aranjamentul parfumat, plin de simbolistica, rafinament si culoare;
• Aranjamente de 1 Martie atent dichisite intr-un suport elegant, compuse din lalele suple, trandafiri, trahelium, ruscus, santini si wax flowers, buchetul mixt de Martisor, o adevarata declaratie de dragoste;
• Buchete pentru 1 Martie din trandafiri multicolori, miniroze, frezii, hortensii si schimia, ideale pentru a exprima readucerea la viata a naturii.

OrasulFlorilor.ro livreaza buchetele de 1 Martie gratuit, oriunde in tara. Care este destinatia dumneavoastra?

Pentru ca florile vor fi mereu o bucurie, alegeti sa le spuneti celor dragi cat de mult ii pretuiti, livrandu-le buchete de 1 Martie deosebite. OrasulFlorilor.ro este mesagerul Martisorului, iar aranjamentele atent alese pentru sarbatorile de primavara vor aduce zambetul pe buzele oricui. Pentru ca serviciile sunt premium, floraria online are grija sa livreze gratuit, direct acasa sau la serviciu, buchetele de 1 Martie alese, un Martisor original, discret, parfumat si colorat, care va da un plus de farmec sarbatorilor ce bat la usa.
Mereu la dispozitia clientilor bucurosi sa transmita cadouri speciale, floraria online OrasulFlorilor.ro raspunde comenzilor atat pe pagina web, cat si la adresa de e-mail suntem@orasulflorilor.ro. Pentru comenzi telefonice, echipa onoreaza cererile la numarul de telefon 0743.256.525.
Oferiti un Martisor deosebit, cu buchetele de 1 Martie, marca OrasulFlorilor.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare