Comunicate de Afaceri

Pasi inmormantari

Pentru rudele ramase in viata ale persoanelor care decedeaza, greul abia incepe in momentul in care incep pregatirile pentru procedura de inmormantare.

De cele mai multe ori, un astfel de eveniment neplacut in familie se petrece in mod neasteptat si multi nu stiu ce sa faca pentru a organiza o inmormantare completa.

Aici intervin companiile specializate, precum One Mark International,  care  servicii funerare sector 1.

Aceasta firma asigura servicii si informatii detaliate pentru organizarea unei inmormantari, precum si o lista care contine un pachet pentru o inmormantare completa.


Cum se face inmormantarea completa – servicii necesare


Persoanele care apeleaza la serviciile companiei de pompe funebre din sectorul unu Bucuresti vor primi lista completa si oferta de produse si servicii necesare pentru o inmormantare completa. In functie de locul decesului, serviciile pot diferi.

Spre exemplu, in cazul persoanelor care au decedat la spital, la azil sau acasa, pachetele funerare includ diferite elemente.

In acest sens, este nevoie de interventia unui medic care sa constate decesul si sa elibereze actul costatator daca decesul a avut loc acasa, in timp ce, daca decesul a avut loc la spital, acest serviciu este efectuat in cadrul unitatii spitalicesti.


Pentru a pune la cale o inmormatare completa cu ajutorul firmei Funerare Ieftine membrii familiei trebuie sa stie ca vor avea nevoie de urmatoarele servicii:
• preluarea decedatului de la domiciliu cu personal specializat si in cele mai bune conditii;
• constatarea decesului si eliberarea actului de constatare a decesului;
• obtinerea certificatului de deces de la primaria localitatii sau de la SPCLEP in cazul capitalei;
• obtinerea adeverintei de inhumare, fara de care procedura de inmormantare nu poate fi demarata;
• imbalsamarea decedatului, un procedeu foarte important, de tratare a trupului celui trecut in nefiinta si care se executa de personalul specializat, fiind obligatoriu din punct de vedere legal;
• spalarea, imbracarea, cosmetizarea decedatului si aranjarea in sicriu a acestuia;
• transportul decedatului la cimitir sau la capela.

Detalii tansport: Video Transport Decedati

Social Media
Vezi toate articolele autorului: One Marck International SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare