Comunicate de Afaceri

Pentru cei ocupati recomandam lenjerii creponate!

Tehnologia cea mai eficienta pentru a obtine garantat lenjerii creponate cu aspect placut si original este destul de sofisticata si pretentioasa. Chiar daca modelul le este cunoscut multura dintre dumneavoastra, tehnologia creponarii acestor asternuturi se perfectioneaza din ce in ce mai mult.
lenjerii creponate

Cand folosesc oamenii lenjerii creponate?

Este important sa aveti in vedere ca aceste lenjerii de pat din bumbac creponat pot fi folosite pe intreg parcursul anului. De altfel, durata lunga de viata despre care va vorbeam ceva mai devreme si calitatea se vor observa imediat chiar de prima spalare.
Le puteti baga, fara probleme in masina de spalat la o temperatura scazuta, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor mult timp de-atunci inainte.

Ce aspecte trebuie luate in considerare cand se aleg niste lenjerii creponate?

In mod evident, aceste tipuri de asternuturi reprezinta oricand o solutie rapida. Design-ul lor placut se poate mula pe orice incapere, asortandu-se perfect cu orice tip de culoare si decor. Sunt fabricate dintr-un material superior, calitativ, usor de intretinut.

Cu cat numarul de fire este mai mare, cu atat inseamna ca acel asternut este mult mai bun si mai de calitate, spun unii clienti. Dar adevarul este ca nu intotdeauna este asa.

Din contra chiar, aceasta este una dintre cele mai frecvente conceptii gresite din industria textila. Numarul de fire se refera la densitatea firelor orizontale si verticale pe centimetru patrat. Convingerea gresita despre firul de tesut contorizeaza, de regula, faptul ca numarul mai mare de fire inseamna ca lenjeria este mai buna si mai de calitate.

De ce numarul de fire este un factor important?

Totusi, numarul de fire nu este singurul factor care determina calitatea unei lenjerii creponate. Aspectul moale al tesaturii depinde, de cele mai multe ori, de compozitia si de finisarea fibrelor tesaturii.
Fibra naturala din bumbac este o fibra moale, care absoarbe, care lasa pielea sa respire si care este non-alergenica. Din aceste motive, tesatura care este fabricata din aceste fibre ajuta la mentinerea unei temperaturi a corpului rece pe timpul verii si calda in timpul iernii. Alegand lenjerii creponate, stii sigur ca faci alegerea perfecta in materie de asternuturi confortabile pentru sanatatea somnului tau si pentru aspectul placut al dormitorului.

Evitati pe cat posibil fibrele sintetice. Acestea nu provin niciodata din natura, ci mai degraba sunt produse de om. Chiar daca multe dintre tesaturile sintetice au aparitii atractive si imita perfect substantele naturale, cum este cazul matasei, nu va grabiti. Sinteticele se deosebesc adesea de cele naturale prin aspectul neted, usor si rezistent.

Alege intelept, alege lenjerii creponate!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare