Comunicate de Afaceri

Proffice investeste peste 700.000 euro in cel mai nou serviciu de distrugere securizata a datelor confidentiale

Activ din luna aprilie, noul serviciu este oferit sub umbrela francizei REISSWOLF - lider european pe aceasta nisa de piata.

„REISSWOLF este acum prezent pe o piata cu potential de crestere si dezvoltare in urmatorii ani. Clientul nostru reprezinta orice institutie publica sau privata care lucreaza cu documente/date cu caracter confidential si care doreste un control strict al pastrarii securitatii informatiei.
REISSWOLF este un serviciu unic, complet: de la asigurarea unitatii de depozitare (container) la sediul clientului, transportul securizat al materialelor de distrus, pana la procesul efectiv de distrugere in conditii de maxima siguranta, finalizat cu emiterea unui certificat ce garanteaza indeplinirea operatiunii conform legii.
Pe scurt, REISSWOLF inseamna efort minim pentru client si externalizarea completa a costurilor antrenate pentru acesta (spatiu, energie, resurse umane, utilaje). ” – apreciaza Relu Cirjan, CEO Proffice.

Investitiile in noul serviciu se ridica la o valoare de piata de peste 700.000 euro, cea mai mare cota din aceasta suma fiind alocata utilarii fabricii REISSWOLF, singura unitate de distrugere industriala de date din Romania.

Prin noul serviciu, Proffice ofera clientilor sai posibilitatea de distrugere securizata a oricarui tip de date (documente, medii electronice de stocare a informatiilor: hard diskuri, cd-uri, dvd-uri etc), cat si diferite categorii de produse, precum: marfuri expirate/confiscate – produse de incaltaminte si imbracaminte neconforme UE, tigari si alte marfuri de contrabanda.
De asemenea, un beneficiu aditional al serviciului REISSWOLF consta in reciclarea in totalitate a hartiei rezultate dupa distrugere.

Securitatea caracterizeaza intregul proces al deservirii clientului: utilizarea de containere securizate de aluminiu, cu cheie – pentru stocarea datelor ce urmeaza a fi distruse; existenta unei forte logistice proprii – masini dedicate, cat si distrugerea datelor intr-un cadru securizat (zona cu acces restrictionat si monitorizare video a proceselor de distrugere). De asemenea, utilajele REISSWOLF respecta standardul UE3, respectiv distrugerea hartiei in particule atat de mici, incat nu pot fi reconstituite dupa distrugere.


Fabrica de distrugere industriala – unica in Romania
REISSWOLF detine o fabrica industriala proprie de distrugere, singura de acest fel din Romania. Cu o capacitate de distrugere de 1,5 tone/h, intreaga linie este pusa in miscare cu ajutorul utilajelor industriale: benzi transportoare, masini de tocat si balotat. Distrugerea datelor se face intr-un perimetru restrictionat, monitorizat in permanenta prin camere video.

Certificari de securitate
Serviciul REISSWOLF respecta standardele de securitate, activitatea desfasurata aplicand cerintele sistemelor de management, fiind certificate in conformitate cu ISO 9001 (calitate), N.A.I.D (National Asocciation for Information Destruction), precum si intern (audit reprezentanti REISSWOLF).

Despre REISSWOLF:

REISSWOLF inseamna know-how german de gestionare si distrugere securizata a informatiilor confidentiale. Cu experienta de 23 de ani pe piata din Germania si peste 15 ani pe alte piete din Europa, compania a ajuns la un numar de 65 de parteneri in 22 de tari europene, avand in prezent 76.000 de clienti si inregistrand un volum de incasari de 70.8 milioane euro in 2008.


***

Proffice, Divizia de distributie articole de birou a Grupului RTC, este lider national al segmentului pe care activeaza, detinand o cota de 22-25% dintr-o piata de aproximativ 300 milioane de euro.
Be Proffice, cea mai mare companie din cadrul Diviziei Proffice, a incheiat anul 2008 cu un rulaj de 63 milioane EURO, cifra de afaceri ce depaseste rulajul urmatorilor 10 competitori.
In luna decembrie 2008, Be Proffice a devenit al 13-lea membru al EOSA (European Office Supplies Alliance). Prin aceasta aderare, EOSA isi intareste pozitia in Europa de Est.

Ioana Pletoiu
PR Manager Proffice

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare