Comunicate de Afaceri

Prologis extinde relatia de afaceri cu Omega Transport and Logistics in Romania

Omega Transport and Logistics, unul dintre principalii furnizori din Grecia de servicii logistice, si-a extins contractul de inchiriere pentru 6.700 de metri patrati in Cladirea #1 din cadrul ProLogis Park Bucharest A1. Omega Transport and Logistics va folosi acest spatiu pentru a furniza servicii de inalta calitate clientilor din Romania, deservind pietele de pe intreg cuprinsul tarii.

“ProLogis Park Bucharest A1 a devenit o componenta esentiala a retelei noastre logistice”, a declarat Nikolaos Karadimos, General Manager Omega Transport and Logistics Romania. „Acest parc ne permite sa deservim clientii nostri indiferent de zona in care isi desfasoara activitatea in Romania. Aceasta, impreuna cu excelentele servicii oferite clientilor si atentia minutioasa pentru detalii pe care ne-a dovedit-o echipa ProLogis, au fost principalele motive pentru care am ales sa extindem contractul nostru de inchiriere la ProLogis Park Bucharest A1.”

„Suntem foarte incantati sa continuam relatia noastra de afaceri de lunga durata in Romania cu Omega Transport and Logistics“, a declarat Ben Bannatyne, ProLogis Managing Director Europa Centrala si de Est. „Compania este un lider emergent in Europa de Sud-Est, iar prin oferirea posibilitatii de a ajunge cu promptitudine la toate provinciile istorice romanesti, precum si celelalte piete din Balcani, am ajutat acest client important sa-si mentina standardele inalte de servicii si valoare. Acesta este inca un exemplu al calitatii si pozitionarii exceptionale a facilitatilor noastre logistice.“

ProLogis Bucharest A1 cuprinde patru cladiri totalizand 108.600 de metri patrati de spatiu industrial de clasa A, dintre care 28.000 de metri patrati sunt certificati conform standardelor EPC. Parcul a fost recunoscut drept „Cel mai bun proiect imobiliar industrial din Europa de sud-est“ in cadrul Galei SEE organizata de catre Europaproperty.com. Acesta este cel de-al doilea an consecutiv in care ProLogis Park Bucharest A1 este laureat al acestui prestigios premiu.

In afara de Omega Transport and Logistics, printre ceilalti clienti ai parcului se numara Augsburg International Impex, cargo-partner, Centrum Logistics, Flamingo Romania, Gefco, Geodis Calberson, si Kuehne+Nagel.

Despre ProLogis
ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, cu peste 44 de milioane de metri patrati pe piete din America de Nord, Europa si Asia. Compania inchiriaza spatiile sale industriale catre mai mult de 4.500 de clienti, printre care se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu necesitati de distributie la scara larga. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa accesati http://www.prologis.com.

Despre Omega Transport & Logistics
Omega Transport & Logistics este principalul furnizor elen de servicii logistice integrate, pentru transporturile de camioane partial sau complet incarcate, cu mai mult de 7.000 de clienti loiali. Cu sediul central in Atena, Omega are branse in Thessaloniki, Komotini, Patras, Kreta si in Spata in cadrul facilitatilor aeroportuare. O subsidiara de la Bucuresti detinuta intregral de companie, Omega SRL, opereaza in zona extinsa a Romaniei.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare